*Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor *

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ projeleri kapsamında Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle sohbet edip, çay içen Milletvekili Günnar, AK Parti hükümetlerinin gençlere verdiği önemin altını çizerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 81 ilin tamamında gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için her alanda tarihi yatırımlara imza attık. Seçilme yaşını 30’dan 18’e indirdik. 2021 yılı Lisans öğrencilerimizin burs ve kredilerini 650 TL’ye yükselttik. Gençlerimizin sosyal haklarını güvence altına aldık. İlçelerimize Gençlik Merkezleri açtık. 
Genç girişimcilerimizin önünü açtık, yeni iş kuran gençlerimize hibe ve kredi desteği verdik" dedi. 


Akçaabat’ta gençlerle buluşmasında ünlü vatan ve istiklal şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’dan ‘Zulmü Alkışlayamam’ şiirini okuyan ve gençlere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Mİlletvekili Günnar; "Hangi işi yaparsanız yapın, en iyisini yapmaya çalışın. Çok okuyun. Kendinizi sürekli geliştirin.

Sosyal medyada gördüğünüz her habere, doğruluğunu araştırmadan inanmayın. Sürekli araştırın. Yeniliklere açık olun. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde sanata, spora, sinema ve tiyatroya zaman ayırmaya çalışın. Uzun yaşamanın sırrı çok fazla kitap okumaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber