Trabzon’da Ak Parti Kurucu Kadın Kolları Başkanı Özdemir 28 Şubat Mağduru 28. Dönemde Aday Adayıyım Dedi

28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ak Parti Trabzon kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 
Özdemir “Kuruluşunda Kadın Kolları İl Başkanı olarak görev yapmaktan büyük onur duyduğum Trabzon Ak Parti’den bugün milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Türkiye’de 21 yılda her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Ak Parti, bu dönemde de inşallah Sayın. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılını başlatacaktır.
Bizler, Ak Partinin kurulduğu dönemdeki dava şuuru ve misyonu ile yeniden ve kararlılıkla sahada olmaya devam edeceğiz. Böyle kutsal bir davanın kazanımlarını daha ileri bir seviyeye çıkarmak ve milletimize hizmet etmek için buradayız.
Ülkemiz son dönemlerde çok zorlu süreçlerden geçmektedir. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi, milletimizin bağrında derin yaralar açmıştır. Bu ve önceki gün yaşanılan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum.
Bu zor günlerde milletimizin yanında ve hizmetinde olmaya gayret gösterdik. Bu yaralar sarılıncaya kadar da her daim milletimizle el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.

Bugün, Türkiye Yüzyılında milletime hizmet etmek adına, benim için önemli bir anlam ifade eden, hayatımda bir dönüm noktası olan 28 Şubat Post Modern Darbesi ile yaşadığım başörtüsü mağduriyetinden dolayı, özellikle 28. Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım.

28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığınımı açıklamam benim için 28 in mağduru 28. dönemin de güç artık bizde demek için 28 dönemi bekledim dedi.
Sayın. Cumhurbaşkanımızın başlattığı 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonunun vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ve bu dönemde milletvekili aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
AYNUR ÖZDEMİR KİMDİR
Trabzon’un Maçka İlçesi Nüfusuna kayıtlı bir ailenin evladıyım. 19.10.1977 Ordu/Ulubey doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Trabzon’da tamamladım. Üniversite eğitimimi de Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde yaptım. Üniversite son sınıfta iken 28 Şubat 1997 Darbesi ile yapılan başörtüsü yasağına maruz kaldım. Başörtüsü konusundaki yasaklara karşı, arkadaşlarımla birlikte Trabzon’da bu davanın neferliğini yaptım. Başörtüsü yasağına karşı çıktığım için yargılandım, açtığım karşı davayı kaybettim ve okuldan atıldım. Bu süreçte, Ak Parti’nin Kuruluş Döneminde partiye davet edildim. Trabzon Ak Parti Kadın Kolları Kurucu İl Başkanı olarak iki yıl görev yaptım. O dönemdeki çok kısıtlı imkanlarla ve yine darbeci zihniyetin sahadaki engellemelerine maruz kalarak on yedi ilçe kadın kolları teşkilatlanmasını yaptım. Daha sonra Ak Parti’nin iktidar olmasıyla birlikte getirilen öğrenci aflarından yararlanarak diğer arkadaşlarım gibi Lisans diplomamı alabildim. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Sosyal Hizmetler bölümünü Yüksek Onur ile bitirdim.
20 Şubat 20023 Tarihi İtibariyle de Nevşehir Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. Evliyim ve biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuk annesiyim.
* Şahinkaya  ve Konaklar İlköğretim Okulu – Maçka - (İngilizce Ücretli Öğr./2007-2008)
* Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Merkez/Gümüşhane - (Bilişim Tekn.  Ücretli Öğr./2010-2011)
* Dolaylı Elmalık İlkokulu - Ortahisar/Trabzon - (İngilizce Ücretli Öğretmen / 2015-2016)
* Bostancı İlkokulu - Ortahisar/Trabzon - (İngilizce Ücretli Öğretmen / 2015-2016)
* Şehit Gürcan Bayrak Ortaokulu - Ortahisar/Trabzon - (İngilizce Ücretli Öğr. / 2015-2016) 
* Trabzon Büyükşehir Belediyesi - TİSKİ Özel Kalem Müdürü / (28.02.2018 – 31.01.2022)
* Trabzon Büyükşehir Belediyesi - Sanat Akademisi / Birim Sorumlusu (Yönetici) 
En son, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Destekleme ve Yetiştirme Kursu, üniversiteye hazırlık birim sorumlusu olarak görev yapmakta iken 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için memuriyetten istifa ettim. 
Trabzon’da faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşu ile koordineli olarak faaliyetlere destek verdim. 2017 yılında Genel Merkezi Ankara olan 28 Şubat Öğrenci Derneğinin Trabzon Temsilcisi olarak seçildim ve halen bu görevi yürütmekteyim. 
Trabzon Kadem Üyesiyim. 5 Mart 2017 tarihinde İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılan Kadın ve Demokrasi Buluşmasında Trabzon’u temsil ettim.
Yaşayan Şehit Kütüphaneleri ve Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneğinin Trabzon Koordinatörüyüm.
18 Ekim 2018 Yılında Yaşayan Şehit Kütüphaneleri projesi ile Trabzon Bostancı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Şehit Ayhan Gençleşen Kütüphanesini açtım.
9 Haziran 2021 tarihinde Trabzon Şehit Ünal Bıçakçı eski adı ile Ticaret Lisesi bünyesinde Yaşayan Şehit Kütüphaneleri projesi ile Şehit Mustafa Aliyazıcıoğlu Kütüphanesini açtım.
16 Haziran 2021 Tarihinde Trabzon Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneğinin projesi ile Şehit Eren Bülbül Kütüphanesini açtım.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber