Turhan: “Millet İttifakının Gizli Ortağını Bırakın, Milletin Cebinden Parasını Çalan Gizli Elleri Bulun!”

Turhan, güncel siyasi gelişmelerle ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. 

“Gerçekleri Gizleyerek, Algılarla, Korku Yayarak İktidarda Kalamazsınız”
“Halkımızdan ülkeyi yönetme yetkisini ve sorumluluğunu alan AK Parti ve ortakları, başta ekonomi olmak üzere her alanda son derece kötü bir yönetim göstermektedir. Resmi enflasyon yüzde 90’a dayandı, fakat herkes biliyor ki hakiki enflasyon yüzde 200’lerin çok üzerindedir.” 
“42,16 milyon insanımız açlık sınırının, 38,42 milyon insanımız ise yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Ama iktidar mensupları, yakınları ve yandaşları bir eli yağda bir eli balda yaşarken, halkı da “Biz gidersek durum daha kötü olur” diyerek korkutuyor. Halkımız müsterih olsun, kazanımlarını kaybedecek olanlar, sadece haksız kazanım elde edenler olacaktır. Korkunun ecele faydası yoktur, halkımızın tercihi ve takdiriyle gideceksiniz ve ülkemizi saran bu karamsar hava dağılacaktır.”

“Siyasi Tarihimiz Böyle Bir Koltuk Sevdası, Böyle Bir İktidar Hırsı Görmedi!”
“İktidar hırsı ve koltuğu kaybetme korkusu, AK Parti’ye her geçen gün daha da büyük hatalar yaptırıyor. Çözüm üretmek bir yana problemleri ağırlaştırmaktan başka bir iş yaptıkları yok! Üzücü olan, AK Parti’nin yaptığı hataların, yanlışların bedelini maalesef o hataları yapanlar değil, milletimiz ödüyor, ödeyecek. Bu ne sorumsuzluktur böyle? Siyasi tarihimizde böyle bir koltuk sevdası, böyle bir iktidar hırsı görülmedi. 

“Dünya Bunu da Gördü, Muhalefete Muhalefet Eden Bir İktidar Partisi“
“Bir iktidar partisi düşünün ki; görevini yapmak yerine, beceriksizliğini ve başarısızlığını örtmek için yalan algılar üretiyor, muhalefete muhalefet ediyor. Yahu bu millet seni muhalefete muhalefet etmen için mi o göreve getirdi? İktidar makamı ağlama, sızlanma makamı değildir. Beceremiyorsanız, çözüm belli, erken seçim kararı alın. Muhalefet etmek çok hoşunuza gidiyorsa, yeni dönemde muhalefet görevini siz yaparsınız.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber