banner240
banner237
banner238

Turhan’dan Çebi’ye Sert Tepki: “Söyleyecek Sözü Kalmayanlar, İftiradan Medet Umuyor!”

“Bunlar beyhude gayretler, sizin bu ucuz taktiklerinizi, bu millet yutmuyor!” diyen Turhan, “Sizin söyleyecek sözünüz kalmamış olabilir ama millet sandıkta size öyle bir söz söyleyecek ki, bir daha kendinize gelemeyeceksiniz!” şeklinde konuştu.

Turhan, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin, Millet İttifakına yönelik sözlerine bir açıklamayla cevap verdi.

SAYIN ÇEBİ, MİLLET DÜŞMANI MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İSTEYENLERDİR!

AKP İlçe Başkanı Millet İttifakını oluşturan partileri ve haliyle onlara destek veren milyonlarca vatandaşımızı, ‘millet düşmanı’ olarak tanımlamışsın! Hayırdır Sayın Çebi, millete hangi düşmanlığımızı gördünüz?

Yoksa bu milletin yüzde 50’sini açlık sınırının, yüzde 70’ini de fakirlik sınırının altında yaşamaya mahkum eden bizler miyiz? Milletin düşmanı, onu fakirleştiren, yaşam kalitesini düşüren, sofrasındaki ekmeği alarak küçük çıkar gruplarına, yakınlarına yedirenlerdir!

Milletin düşmanı, ‘din, vatan, millet, Sakarya!’ edebiyatı yaparak iktidara gelen, sonra da iktidarda kalmak için bu milleti birbirine düşürmeye çalışanlardır!

Milletin düşmanı, 3 Y diyerek iktidara gelen ama yoksulluğu da, yasakları da, yolsuzlukları da siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir şekilde bu millete yaşatanlardır!

Milletin düşmanı, Türk lirasını pul eden, işsizliği yüzde 20’lere, genç işsizliği yüzde 50’lere çıkaranlardır! Milletin düşmanı, ülkenin milyonlarca genci işsiz gezerken, kendi yandaşlarına 3, 4, yetmedi 5, 6 maaşlı işler veren, adrese teslim ballı ihaleler verenlerdir!

Milletin düşmanı, bu milleti binlerce yıldır bir arada yaşatan değerleri, siyasete ve ticarete alet edenlerdir!

SAYIN ÇEBİ, ACINACAK HALDESİNİZ, ÇIRPINDIKÇA BATIYORSUNUZ!

Siz, iktidarınızı sürdürmek için toplumu germek ve çatıştırmak istiyorsunuz. Artık söyleyecek sözünüzün kalmadığını görüyoruz. Çırpındıkça batıyorsunuz! Artık kabul edin, “Beceremedik” deyin, “Yapamadık” deyin! Son bir kez, “Rabbim de milletimiz de bizi affetsin!” deyin.

Sizin söyleyecek sözünüz kalmamış olabilir ama bu milletin size sandıkta söyleyeceği öyle bir söz olacak ki, bir daha kimseye iftira atamayacaksınız!

MİLLET İTTİFAKINA İFTİRA ATMAYI BIRAK DA, ŞU SORULARIN CEVABIN VER!

Sayın Çebi, Millet İttifakına ‘emperyalizmin işbirlikçisi, milletin düşmanı, kalleş ve hain’ gibi ağza alınmayacak ifadelerle iftira atıyorsun.

Atalarımız, ‘Kötü söz sahibine aittir!” demiş. Biz de sözden öte birer iftira, hakaret ve edep sınırlarını aşan bu ifadeleri, aynıyla iade ediyoruz.

Sayın Çebi hızını alamamış, muhalefete FETÖ ve PKK iftirası da atmış. Sayın Çebi, iftirayı bırak da önce şu sorulara cevap ver. Bakalım kim PKK’lı, kim FETÖ’cü imiş, halkımız görsün!

İslam alemini bölmeyi, parçalamayı hedefleyen ve şu anda Müslüman coğrafyaları kan ve göz yaşı içinde bırakan Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı kimdir? “Diyarbakır BOP içinde bir yıldız olabilir” diyen kimdir?

PKK’lılar için sınırda çadır mahkemesi kurarak devletin savcısını-hakimini ayaklarına götüren kimdir? PKK’lı teröristleri zafer kazanmış askerler gibi sınırdan büyük gösterilerle geçiren ve şehitlerimizin kemiklerini sızlatan, milletimizin canını acıtan kimdir?

Diyarbakır’da ‘megri megri’leri söyleyen, bu sözlere alkış tutan, hatta ağlayanlar kimdir?

İstanbul Belediye Başkanlığını kaybetmemek için terörist başının kardeşini devletin televizyonuna çıkarıp ondan yardım isteyen kimdir?

Cevap verin Sayın Çebi, bütün bunları kim yaptı, 6’lı masa mı yoksa AKP’liler mi, yani siz mi yaptınız?

FETÖ LİDERİNİN YANINDA EL PENÇE DİVAN DURANLAR KİMİN PARTİSİNDE SİYASET YAPIYOR?

Durun, daha bitmedi Sayın Çebi, sırada FETÖ var! Şimdilerde FETÖ dediğiniz yapıya, Hizmet Hareketi diyenler kimlerdi?

Şimdinin FETÖ’sü acaba geçmişte Hoca Efendi diyerek övgüler düzdüğünüz, karşısında salya sümük ağladığınız, el pençe divan durduğunuz, okyanus ötesine selamlar gönderdiğiniz, ‘Gel artık, bitsin bu hasret’ dediğiniz Fethullah Gülen midir?

Bu FETÖ, “Ne istediniz de vermedik” dedikleriniz midir? Bu Gülen’le onca fotoğrafı, paylaşımı bulunan kaç kişi halen partinizde siyaset yapmaktadır, bürokraside görev yapmaktadır?

Bu FETÖ ile Devletin savcısına, hakimine, askerine, polisine kumpas kuranlar kimlerdi?

‘Altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet’ dediğiniz FETÖ yapılanmasının ihanet kısmından kimleri yakaladınız, mahkemeye çıkardınız? FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması için verilen önergeye “Hayır araştırılmasın” diyenler kimdir, 6’lı masa mı yoksa AKP’liler mi?

Söyleyin Sayın Çebi, bunları kim yaptı? 6’lı masa mı yoksa yol arkadaşları olan sizler mi?

İftirayı, hakareti, mugalatayı bırakın da bu sorulara cevap verin, kamuoyunu bilgilendirin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber