YENİ DÖNEM, YENİ SİSTEM, GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ MECLİS

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kul Türkiye’nin yeni dönemde yeni bir hükümet modeli ile muasır medeniyet seviyesini yakalayacağını belirterek iddia edilenin aksine, yeni dönemde meclis daha güçlü, daha etkin ve daha karar alıcı olacağını belirtti.

Yeni dönemini, Türkiye’nin ayak bağlarını da çözeceğini ifade eden Kul, daha süratli kararlar alınacak yeni hükümet modeli ile Türkiye 2023 hedefine emin adımlarla koşacak dedi.

Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yaptıracağız diyen Kul “ Artık Türkiye geri dönülmez bir yolda. Eski Türkiye’yi isteyenler arzulayanların çapası boşuna. Türk halkı lideri Erdoğan ile mazlum milletlerin sesi olacak” dedi.

Ümmetin birliği, Türk Milletinin bekası için MHP’nin Cumhur ittifakında yer almasının çok önemli bir tarihi sorumluluk olduğunu da belirten Kul, Cumhur İttifakının milli yerli ve ülkenin bekası için sorumluluk alanların ittifakı olduğunu da belirterek “Cumhur İttifakı ülkenin tarihini yazacak. Yıllar sonra bu ittifakın nasıl bir sorumluluk aldığı nesilden nesile anlatılacak” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un yeni dönem ve sistem ile Cumhurbaşkanlığı hükümet modeli ile sorunlarının çözümünde daha kolay bir sürecin başlayacağını da belirten Kul, “Bundan önce AK Parti hükümetlerimizin yaptığı bütün hizmetlere ilaveten gerçekleşecek olan hizmetlerle Trabzon 2023’e lider bir kent olarak girecektir “ dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bazı şer odaklarının TBMM’sinin etkisi azalacak algısı oluşturduklarını da belirten Kul, “Oysa yeni sistemde. TBMM’si daha güçlü ve etkili olacak. Meclis daha kolay çalışacak. Ve kanun koyucu olarak hükümeti daha iyi denetleyecek” dedi.

Kul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ahdimiz var diyerek millete verdiği sözlerin yerine getirilmesinde AK Parti kadroları olarak çok çalışmak zorunda olduklarını da belirtti.

Trabzon’un turizm konusunda çok şanslı olduğunu yeni sistem ile turizm yatırımları ve şekillenmesinde süratli kararla alınacağını da ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber