banner240
banner237
banner238

YENİ KABİNE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü liderliği Başkanlığında oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ihracat camiamızda büyük sevinç yaşatmıştır. Ülkemizi 2023 yılı hedeflerine, dünyanın en büyük 10’uncu ekonomisi olma hedefimize taşıyacak, büyük Türkiye Cumhuriyetinin inşasını başlatacak bu güçlü kadro ve yepyeni sistem yıllardır iş alemi olarak özlemini duyduğumuz sistemdir.

Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü lider vizyonu ve inovatif anlayışı ile yeni Hükümet kabinesinin iş dünyası kökenli, alanında uzman vizyoner isimlerden oluşması ihracat camiamızda ayrı bir gurur kaynağı olmuş bizlere büyük şevk vermiştir.

Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bizler de bu yeni sistem içinde, Ülkemize daha çok döviz kazandırmak, daha çok katma değer üretmek konusunda, bu sistemin verdiği moral ve motivasyonla Ülkemizi konulan hedeflere ulaştırma konusunda canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ayrıca, İhracatçı Birliklerinin bağlı olduğu Bakanlık olarak oluşturulan Ticaret Bakanlığımıza iş dünyası içinden, bizler gibi iş aleminden Sayın Ruhsar PEKCAN hanımefendinin Bakan olarak atanması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Sayın Bakanımız Ruhsar PEKÇAN hanımefendinin Ülkemiz ihracatının geliştirilmesine, camianın içinden biri olarak büyük katkı sağlayacağına inanmaktayız. Sayın Bakanımıza ihracat camiası olarak tebriklerimiz arz eder, üstün başarılar diliyoruz.

Bu vesile ile Ülkemizi güçlü lider, büyük lider vizyonu ile yepyeni ufuklara taşıyacak olan yeni Hükümet sistemini kuran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a; ihracat camiası olarak şükranlarımızı arz eder, tüm yeni atanan değerli Sayın Bakanlarımıza görevlerinde üstün başarılar dileriz.

Saffet KALYONCU

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber