banner240
banner237
banner238

12 ‘NET’ ADAM!

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulsporları Basketbol B Gençler İl Birinciliğinde şampiyon, Net Koleji oldu. Hayri Gür Spor Salonunda düzenlenen ve büyük ilgi gören turnuvanın final gününde önce üçüncülük maçı oynandı. Favori ekiplerden TED Koleji ile karşılaşan Ata Koleji, başarılı bir performans ortaya koydu ve rakibini 8 farkla yenerek Trabzon üçüncüsü oldu.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÜÇÜNCÜ

Bahçeşehir Koleji ile Net Kolejinin karşı karşıya geldiği final maçı adeta nefes kesti. Her iki okuldan yüzlerce öğrencinin tribünleri şenlendirdiği maçta Net Koleji ilk dakikadan itibaren üstün bir oynadı, ikinci periyotta farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Üçüncü periyotta toparlanan ve farkı 3 sayıya düşüren Bahçeşehir Koleji son periyotta fazla direnemedi ve maçı 80-72 kaybederek ikincilikle yetindi.

BÜYÜK SEVİNÇ

Trabzon şampiyonu olan Net Koleji sporcuları, maçın bitiminin ardından büyük bir sevinç yaşadı, arkadaşları ile sevinci doya doya yaşadı. Dereceye girenlere kupaları Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişoğlu, Net Okulları Genel Müdürü Ömer Eyüboğlu, Bahçeşehir Koleji Müdürü Hakan Öztürk, Okulsporları İl Temsilcisi İlkay Günaydın ile Hayri Gür Salonu Tesis Amiri Hakan Yamak verdi.

ÖZTÜRK: KATILIM ARTIYOR

Okulsporları turnuvalarına katılımın her geçen yıl arttığına dikkat çeken Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Futboldan basketbola, badmintondan voleybola, tenisten futsala kadar onlarca branşta yapılan turnuvalara katılan onbinlerce öğrencimiz hem spor yapıyor, hem stres atıyor, hem de yarışma zevkini yaşıyor. Onları sporla buluşturan herkese teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber