banner240
banner237
banner238

1461 Trabzon FK Başkan Yardımcımız Ali Haydar Baş Kadromuz zamanla oturacaktır

Daha çok genç oyuncuları yetiştirip, hazırlamayı ve onları kazanmayı hedefliyorduk. Geride kalan 5 haftada çok kötü sonuçlar almadık. İyi sonuçlar aldık. Bu kadro zamanla oturacaktır. Berabere biten Van ve Zonguldak maçını da kazanabilirdik. Ama olmadı” dedi.

Takımın gidişatından memnun olduğunu da dile getiren Başkan Yardımcımız Ali Haydar Baş, “Bakıldığı zaman ligde de çok fazla iyi takım yok. Eğer gayret edilirse gençlerle de bu iş olabilir ve Play-Off’u zorlayabiliriz. Takım oturdukça daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Karacabey ile Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını da kaydeden Baş, “Oturmuş ve iyi kadroya sahipler. Bu hafta işimiz biraz zor. Fakat biz bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takımımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu hafta yine Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın zemin çalışması nedeni ile Yomra’da oynayacağız. Ligin 8.haftasında oynayacağımız Kastamonu maçı ile birlikte Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynamaya başlamayı planlıyoruz. Hemşerilerimizden de takımımıza destek bekliyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber