AKÇAABAT BELEDİYE SPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

Akçaabatlı çocuk ve gençlerin lisanslı sporcular olarak farklı branşlarda yeteneklerine göre yarışmaları için tarama yapan ve bu taramalar sonucu tespit edilenleri lisanslandıran Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü, Akçaabat’a hizmet etmeye devam ediyor.

Uzun bir sürenin ardından Akçaabat’tan bir kulüp, voleybol müsabakalarına katıldı ve Akçaabat’ın spor potansiyelini tekrar gündeme getirdi. Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü Küçük Kız Voleybol Takımı uzun süredir voleybolun içinde olan spor kulüplerini devirerek il ikincisi oldu ve gelecek yıllar için umut verdi.

Daha ilk sezonunda gençlerde dördüncü, küçüklerde ikinci olan Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü, bundan sonraki yıllar için şampiyonluklara göz kırptı.

Kulübün genel amacı olan çocukların ve gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişiminin yanında sportif başarının da elde edilmesi sağlanmış oldu.

Gençlerin başarılarından gurur duyduğunu dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabatlı gençlerimizin spora olan ilgisi ve yönelimi bizi oldukça fazla memnun ediyor. Akçaabatlı çocuklarımız ve gençlerimiz var gücümüzle spor yatırımı yapmaya çalışıyor; onları sporun her alanına teşvik etmeye gayret ediyor ve destekliyoruz. Akçaabat Belediyesi Spor Kulübümüz ’deki sporcularımız büyük bir gayret ve hevesle spor yapıyor; müsabakalara hazırlanıyorlar. Onların her başarısı bize güç veriyor; azmimizi arttırıyor. Her biriyle gurur duyuyorum. İl düzeyinde gerçekleştirilen müsabakaya toplamda 10 spor kulübü katıldı. Katılan gruplar arasında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü ikinci oldu. Yarı finalde İskofya spor kulübünü 3-2 yendik ve Voleybol Küçük Kız Takımımız Trabzon ikincisi oldu. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyor; her birinin gözlerinden öpüyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber