AKÇAABAT’TA BELEDİYELER ARASI FUTBOL TURNUVASI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Hasan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine Akçaabat Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir başkanlık etti.

Toplamda 13 ilçe belediyesinin katıldığı kura çekiminde dört grup oluşturuldu. Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış maçı 13 Aralık 2022 Salı günü Spor Park Söğütlü Halı Sahada saat 15.50’de gerçekleştirilecek.

Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’nı düzenlemedeki asıl amacın Belediyeler arası tanışma, kaynaşma ve dostluk bağlarını güçlendirmek olduğunu ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat; sanatta, kültürel etkinliklerde, projelerde, yatırımlarda olduğu gibi sporda da öncü ve örnek teşkil eden bir ilçedir. Gerek kurumlar gerekse belediyeler arası birlik ve beraberliği pekiştirmek, güzel ilişkiler kurmak, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek için birçok turnuva düzenliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Belediyeler Arası Futbol Turnuvası. Turnuvamıza, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü Belediyesi, Çarşıbaşı Belediyesi, Sürmene Belediyesi, Maçka Belediyesi, Vakfıkebir Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi, Şalpazarı Belediyesi, Yomra Belediyesi, Arsin Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Of Belediyesi ve tabi ki Akçaabat Belediyesi katılıyor. 13 belediyenin katıldığı turnuvamızın kura çekimlerini yaptık. Toplamda 23 müsabaka yapılacak. Bizim düzenlediğimiz turnuvaların kaybedeni yok. Muhakkak ki dostluk, centilmenlik ve kardeşlik kazanıyor; iletişim bağları güçleniyor. Belediyeler Arası Futbol Turnuvası 13 Aralık 2022’de Spor Park Söğütlü Halı Sahada saat 15.50’de başlayacak. Şimdiden, turnuvamıza katılan tüm belediyelere teşekkür ediyor; müsabakalarda başarılar diliyorum. Turnuvamıza tüm hemşehrilerimi de davet ediyorum. Onların destekleri ve tezahüratları ile takımlar güçlenecektir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber