banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Toplamda 10 takımın ve 130 sporcunun katıldığı Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda heyecan dolu müsabakalar gerçekleştirildi. Nefesler tutuldu, final müsabakaları yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu.

Akçaabat genelinde Lise düzeyindeki sporcular için düzenlenen Futbol Turnuvasında Yıldızlı Anadolu Lisesi birinci, Söğütlü Esentepe Anadolu Lisesi ikinci, 17 Şubat Anadolu Lisesi üçüncü ve Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi dördüncü oldu. En centilmen takım ödülünü Robo Tekno Koleji aldı. Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Gol Kralı Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Emirhan Kasap oldu.

Akçaabat genelindeki lise öğrencilerinin katıldığı turnuva için duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Akçaabat’ta planladığımız Liseler Arası Futbol Turnuvası organizasyonumuzu tamamladık. Turnuvamıza gençlerin gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Liseler Arası Futbol Turnuvamıza katılan tüm sporculara ve takımlara teşekkür ediyorum. İki hafta boyunca çekişmeli müsabakaların yapıldığı turnuvamızda 24 maç yapıldı. Müsabakaların her biri centilmenlik, dostluk ve kardeşlik çerçevesinde gerçekleştirildi. Gençlerin dinamizmini, heyecanını ve enerjisini sahada hissettik. Ter döktüler, oynadılar ve eğlendiler. Köklü bir spor tarihine sahip olan şehrimizin gençlerine yakışır maçlar oynandı. Gençlerin sporla ilgilenmeleri ve iç içe olmaları bizler için gurur kaynağıdır. Turnuvamıza katılan 130 sporcunun her birini ve ödül alan takımları tebrik ediyorum. Gençlerin spora olan ilgisini destekleyecek sportif faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber