ASKF ’den FORMA KAMPANYASINA DESTEK

ASKF Yönetim Kurulu Yalıspor kulübünü i ziyaret ederek, başlattıkları forma kampanyasına 20 forma alarak destek oldular.

ASKF başkanı Cahit ERDEM, amatör kulüplerimizin zor şartlarda faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, Yalıspor kulübümüz kurduğu altyapı ve gençlere verdiği önemle ilerideki yıllarda eski başarılı günlerine dönecektir. Uzun yıllardır mahallesinin ismini yaşatmak istiyorlar. Yönetim Kurulunu başta başkan İsmail ERKAYA olmak üzere tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Daha sonra ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Yomraspor’da yöneticilik, ASKF’ Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim SAĞIROĞLU’nunda kardeşi olan Engin SAĞIROĞLU’nu ziyaret ederek, amatöre yaptığı özgün ve özverili katkılarının anısına şilt takdim ederek, işlerinde başarılar dilediler. Engin SAĞIROĞLU’da futbol gönül işidir. Yomra’ya ve Trabzon amatörüne hizmet etmekten her zaman onur duydum .ASKF’deki bütün arkadaşlara vefalı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum diyerek, beraber çektirilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaretler sona erdi.

ASKF YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber