Bahaddin Güneş ile sözleşme imzaladık

Kulübümüz daha önce prensip anlaşmasına vardığı Trabzonspor eski efsane futbolcusu ve başarılı teknik adam Bahaddin Güneş ile sözleşme imzaladı. Kulüp binamızda Başkanımız Celil Hekimoğlu, Başkan Yardımcımız Yahya Karahasan ve Sportif Direktörümüz Yakup Ateş’in katılımı ile yapılan imza töreninde yeni teknik direktörümüz Bahaddin Güneş, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Başkanımız Celil Hekimoğlu, yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek, “Artık önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor eski efsane futbolcusu ve başarılı teknik direktör Trabzonlu Bahaddin hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda takımımızla birlikte güzel başarılara imza atacaktır” dedi.

Yeni Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş de, Kendi memleketinin takımını çalıştıracağı için mutlu olduğunu ifade ederek, “Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Başkanımız Celil Hekimoğlu olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı olması için yeni sezonda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş’in ekibi ise şu isimlerden oluştu;
Serdar Eş (Yardımcı antrenör) 
Kenan Sivrikaya (Kaleci antrenörü) 
Erdi Aslan (Atletik performans antrenörü)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber