banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU DUAYEN SPOR ADAMLARINI UNUTMADI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu sabah kahvaltısında birçok branşta Giresun’da spora hizmet etmiş ve gönül vermiş spor adamlarıyla bir araya geldi.
Giresun’da sporun geleceğinin konuşulduğu birlikteliğe spor camiasının birbirinden değerli başkan, sporcu, antrenör ve gazetecileri katıldı.
Giresun’da sporu ve spor alanlarını geliştirmek için mücadele edeceklerini vurgulayan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Aramızda Giresun’da ve Giresun dışında spor alanında büyük başarılara imza atmış ve bizleri temsil etmiş duayen isimler var. Burada sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum, hepinize hoş geldiniz diyorum. Göreve gelmeden önce belirttiğimiz gibi Kültür, Sanat ve Spor alanlarında önemli işler yapmak istiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde en önemli etkenlerin arasında bunlar olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda öncelikli olarak şehrimizde yıllar önce düzenlenmiş ancak unutulmuş Giresun’luların hasretle beklediği Sokak Basketbolunu tekrar faaliyete geçirerek başladık. Gerçekten beklediğimizden daha güzel bir turnuva gerçekleşti. Çocuklarımızın spora yönelmeleri, spor adına kendilerini geliştirmeleri ve kanıtlamaları adına önemli bir organizasyondu. Bunu her yıl geleneksel hale getireceğiz. Turnuvanın en güzel yanı da Giresun’da Basketbola önemli katkılar vermiş ve elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmış Avni Öğütçü adına düzenlenmesiydi. Gençlerimiz bu vesile ile Avni Öğütçü kimdir ne gibi başarılar elde etmiştir hepsini öğrenme imkânı buldu. Kendisini rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bugün aramızda sadece basketbol değil her branştan değerli spor adamlarımız var. Bu toplantının bir başlangıç olmasını diliyorum ve şehrimizin spor alanında gelişimini nasıl sağlayabiliriz bunun adına hep birlikte organizasyonlar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz belediye olarak spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye hazırız. Siz değerli spor adamlarına da, her vatandaşımıza olduğu gibi kapılarımız açık, her türlü fikrinizi önerinizi değerlendirip ortaya güzel işler çıkarmak istiyoruz’’ diye konuştu.
SPOR ŞEFLİĞİ KURULACAK
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu belediye bünyesinde yeni bir şeflik kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirterek Belediyenin sportif anlamda Giresun’a katkı sağlaması adına bir çok branşta gençlerden kurulu takımlar kuracağını söyledi. Belediye bünyesinde kurulacak bu şeflikte spor camiasının önemli isimleri ile istişare yapılarak hem gençlerin yeteneklerinin geliştirilmesi sağlanacak, hem de Giresun’lu gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi hedeflenecek.
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SPOR ADAMLARINI ONURE ETTİ
Başkan Şenlikoğlu toplantıya davet edilen spor adamlarına tek tek plaket verirken Aziz Ergun, Mustafa Temel Bozbağ, Kenan Ekizoğlu, Okan Durak, Şafak Yurt, Mehmet Kır, Coşkun Erdemir, Haydar Çalışkan, Beytullah Dönmez, Cavit Özdemir, Ali Yakarışık, Hamdi Köse, Salim Taslı, Abdulmuttalip Ayhan, Hatice Aktaş, Ali Özdemir ve Sadberk Denizel plaketlerini aldıktan sonra duygularını paylaştılar.
Katılımcılar Başkan Şenlikoğlu’na spora ve sporcuya verdiği destek ve yapmayı hedeflediği çalışmalar için teşekkür ettiler.
Başkan Şenlikoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden, Abdurrahman Demirel, Meclis Üyesi Mete Bahadır Yılmaz, Gençlikğ Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Gençlik Spor Şube Müdürü Halil Demirel, TÜFAD Başkanı Hasan Ali Tek ve ASKF Başkanı Sinan Işık’ta toplantıda yerlerini aldılar.

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber