Başkan Usta’ya dikkat çeken gönderme!

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’da başarısız gidişat taraftarın sabrını taşırdı

Trabzonspor’da son maçlarda tribünlerden “yönetim istifa” sesleri yükselirken sosyal medyadan da büyük tepki gelmeye devam ediyor.

Bordo mavili taraftarlar hem kötü maddi durum hem de sportif başarısızlık nedeniyle Başkan Muharrem Usta’yı hedef aldı. Taraftarlar Usta ve yönetimini istifaya çağırırken sosyal medyaya düşen bir kare yankı uyandırdı.

Usta’nın sahibi olduğu ve Trabzonspor’un sponsoru olan İstinye Üniversitesi’nin önüne giden bir taraftar “Trabzonspor reklam ajansı değilidir. Yönetim istifa” yazılı pankart açtı. Pankart kısa sürede yayılarak dikkat çekti.

Bordo mavili taratarlar daha önce de Usta’nın sahibi olduğu bir diğer kurum olan Medical Park’ın önünde benzer bir eylem gerçekleştirmişti.

Başkan Usta’ya dikkat çeken gönderme!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.