BU TESİS DİĞER KULÜPLERE ÖRNEK OLMALI 

İlk olarak Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimizi gezen Büyükekşi, “Böylesine güzel ve harika bir tesis yapılmış. Başkan Celil Hekimoğlu ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu tesisin diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ederim” dedi. Daha sonra Altyapı çalışmalarımız hakkında da bilgi alan Büyükekşi, çim sahamızda penaltı vuruşu gerçekleştirirken, yapımı devam eden 2.nizami çim sahamız hakkında da Başkanımız Celil Hekimoğlu’ndan bilgiler aldı. 

SORUNLARIMIZI ANLATTIK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Celil Hekimoğlu, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulübümüzü ziyaret edip, sorunlarımızı dinlemesi bizi mutlu etti. Çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle spor altyapısına verdiği önemi deklare etti. Süper Lig kulüplerinin altyapıları konusunda bir proje yapacaklarını söyledi. Biz de kendisine, altyapıya önem veren diğer takımların da bu projeye dahil edilmesi gerektiğini söyledik. Ve bu önerimizi sıcak karşıladı. Ayrıca alt lig kulüplerinin gelirlerini artırmak için projelerinin olduğunu da ifade etti. Güzel bir ziyaret oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Ziyaret sonrası Başkanımız Celil Hekimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye arkasında ismi yazılı olan takımımızın 61 numaralı formasını hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber