Bu tesislerden yeni  şampiyonlar çıkacak

Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, Trabzon’da devam eden spor yatırımlarını gezdi, “Trabzon, gerek sporcu potansiyeli ve gerekse tesis yönüyle her zaman bu alanda önde gelen, başarıları ile ön plana çıkmış bir ilimizdir. Hedefimiz burada daha çok insanı sporla buluşturmak, ulusal ve uluslararası arenada başarılı olabilecek daha çok sporcuyu tespit emek ve her alanda gerekli eğitimini sunup Türk sporunun hizmetine sunmak” dedi.

TRİBÜN BİTMEK ÜZERE

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile birlikte, Şenol Güneş Kompleksinde amatör ve profesyonel takımların hizmetine sunulan iki saha arasına yapılan çift yönlü tribün inşaatını gezen Selçuk Çebi, “Tesisin yüzde 95’i tamamlandı, yeni futbol sezonda takımlarımıza hizmet verecek. Bir tarafta profesyonel takımlarımızı maçları çim sahada oynanabilecek, suni çim sahamızda ise amatör takımlarımız maçlarını yapacak” diye konuştu.

YAVUZ SELİM RUHU

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi’nin de katıldığı gezide amatör kulüplerin kullanacakları odaları da inceleyen Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, şunları söyledi:“Trabzon futbolunun en önemli sembollerinden biriydi Yavuz Selim sahası. Artık burada, son derece modern imkanlar içerisinde, uzun yıllar Yavuz Selim sahası gibi amatör kulüplerimize hizmet verecek olan tesislerimizde çok önemli sporcuların çıkacağına yürekten inanıyorum.”

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezini de ziyaret eden Selçuk Çebi, buradaki gençlerin antrenmanlarını, kurallar çerçevesinde devam ettirdiğine dikkat çekerek, “Bu merkezlerde takibi yapılan sporculara, sporcu sağlığı, beslenme, spor psikolojisi, sportif centilmenlik ve doping gibi temel konular dahil kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Geleceğin şampiyonları buradan çıkacak” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber