banner240
banner237
banner238

Burak Yılmaz'dan büyük fedekarlık!

Trabzon’u etkisi altına alan sis, Trabzonspor’u da vurmuş, önceki gün yapılan antrenmana bazı futbolcular ve hatta teknik direktör Rıza Çalımbay bile katılamamıştı. Kasığındaki sakatlık sebebiyle 10 günlük Hollanda tedavisinin ardından İstanbul’a dönen Burak Yılmazise farkını gösterdi, özel uçakla Trabzon’a ayak bastı. Başakşehir ile oynanacak kritik maçta sahaya çıkmakta çok kararlı olan ve bunun için 1 idman bile kaçırmak istemeyen deneyimli golcü, ilk çalışmada da pozitif bir görüntü ortaya koydu. 

‘Oynamak istiyorum’ 

5 maçlık beraberlik serisinin ardından Başakşehir serisinin önemini çok iyi bildiğinden bahseden Bordo-Mavililer’in 17 gollü yıldızı Burak Yılmaz’ın yakın çevresine de, “Artık telafisi olmayan maçlar sürecine girdik. İlk yarının sonunda olduğu gibi yakalayacağımız iyi bir seriyle her şeyin yoluna gireceğine inanıyoruz” mesajlarını verdiği öğrenildi. 

Buraksız olmuyor 

Burak Yılmaz’ın forma giymediği maçlarda Trabzonspor kazanmakta hatta gol atmakta dahi zorlanıyor. Bu sezon Kral’ın oynamadığı 4 maçın sadece 1’inde golle bulaşabilen Bordo-Mavililer, diğer karşılaşmalarda ise büyük problem yaşadı. Ne Rodallega ne de N’Doye, Burak’ın yokluğunu dolduramadı. Trabzonspor’un yıldızı, 4 maç kaçırmasına rağmen gol krallığı yarışında halen ilk sırada yer alıyor. (Fanatik) 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber