banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİRDEN DÖRT DÖRTLÜK GALİBİYET

Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, bugün Van Beş Yıldız ile karşı karşıya geldi. Van Nur Tatar Spor salonunda oynanan maçtan 20-37 galip ayrıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Pala ve Serkan Şeker de sporcuları deplasman maçlarında yalnız bırakmadı.


HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “70’li yıllardan beri Trabzon’da oynanan ve birçok kulübün süper ligde mücadele ettiği ilimizin futboldan sonraki en önemli spor branşı olan hentbolun tekrar öne çıkarılması için büyük katkı sağladık. Yalıspor, 24 Şubat, Tütünspor, İskenderpaşaspor, Hentbol İhtisas, Akçaabat Belediyespor, KTÜ Spor ve Büyükşehir Belediyespor’un uzun süre hizmet verdiği ve birçok milli sporcu yetiştirip Avrupa kupalarında oynadığı şehir Trabzon, umuyorum ki süper lige çıkıp aynı başarıları elde edecektir. Bu mutluluğu 4 bin kişilik spor salonumuzda hep beraber yaşayacağız” dedi.
BAŞKAN GÜL SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Maçın ardından yöneticileri ve teknik heyeti telefonla arayarak tebrik eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül de bir dizi açıklamalarda bulundu. Başkan Gül, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu güne kadar oynadıkları tüm maçlardan galip ayrıldılar. Zorlu Van deplasmanından büyük bir fark ile ayrıldık. Önümüzde ki üç hafta milli ara olduğu için sporcularımıza biraz izin vereceğiz ve hemen ardından idmanlara devam edecekler” dedi.  
Başkan Gül ayrıca, “Spor kenti Trabzon için bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber