banner240
banner237
banner238

Canınız Sağolsun Kızlar!

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Birinci Ligi A Grubunda mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı ligin ikinci haftasında deplasmanda 2016-2017 ve 2020-2021 Sezonları arası Süper Lig’de mücadele ederken önceki sezon tekrar bir alt lige düşen Aksaray Belediye GSK ile oynadığı müsabakayı 37-25 kaybetti.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU 

Aksaray Spor Salonu’nda oynanan maçı Kırşehir ilinden Muhammed Ateş, Niğde ilinden Feyyaz Şen hakem ikilisinin yönettiği ve maçın gözlemciliğini Aksaray İlinden Serdar Dikbaş’ın yaptığı Müsabakanın ilk yarısına tutuk başlayan Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımı rakibi karşısında ilk dakikalarda yediği goller ile geriye düşen taraf oldu. Müsabakanın ilk yarısını 20-13 geride kapatan Olimpik Pazar SK, ikinci yarıda toparlandı ve Aksaray Belediyesi GSK karşısında başa baş bir oyun ortaya koydu. Oldukça çekişmeli geçen ikinci yarıda aradaki farkı kapatamayan Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımı sahadan 37-25 mağlup ayrıldı.

Bu skorun ardından Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımı 2 puanla 8. sırada yer alırken, Aksaray Belediyesi GSK ise 2 Puanı ile 4. Sırada yer alarak galip oldu.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü takımı, gruptaki üçüncü maçında 23 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Artvin 7 Mart Spor Kulübü Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Maç Özeti ;

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımında Ümran Tosun attığı 6 gol ile müsabakanın en golcü ismi olurken, Tosun’u takımında 5 gol ile Bilge Birben, 3 gol ile İrem Can İnce, Binnur Cıvaoğlu, İlayda Gürsoy, 2 gol ile Elif Tercüman, Selin Pune ve 1 gol ile de Gülten Okumuş takip etti.

Ev sahibi Aksaray Belediyesi GSK'da  Emine Gökdemir attığı 14 gol ile takımının en golcü ismi olurken Gökdemir’i 6 gol ile İlayda Durdu, 4 gol ile  Hüsniye Nur Çelik, Ümmügülsüm Kübra Özdoğan, Zehra Eker, 3 gol ile Esra Cak ve 1 gol ile de Sueda Nur Ermen, Gülbahar İkiahırlı takip etti. 

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımında Gülten Okumuş, İlayda Gürsoy, İrem Can İnce birer kez, Selin Pune, Elif Tercüman, Ümran Tosun ise iki defa iki dakika cezası alırken, İlayda Gürsoy ve Binnur Cıvaoğlu sarı kart gördü. 

Ev sahibi Aksaray Belediyesi GSK’da ise İlayda Durdu, Nisa Nur Terzi, Hüsniye Nur Çelik ve Emine Gökdemir birer kez  Zehra Eker iki kez ve Sueda Nur Ermen üç defa iki dakika cezası alırken aynı oyuncu bir defa sarı, bir defa kırmızı kart görürken Hüsniye Nur Çelik ve Emine Gökdemir ise birer kez sarı kart gördü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber