Dezavantajı avantaja çevirdik

Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, Adıyamanspor FK maçında alınan galibiyet sonrası medya merkezimize değerlendirmelerde bulundu. Niğde maçında aldığımız galibiyetin morali ile Adıyaman’a gittiğimizi ifade eden Güneş, “Rakibimizin hoca değişikliği oldu. Hiç puanları olmaması ve bu maça çıkış maçı olarak bakmaları bizim için dezavantaj olabilirdi. Ama biz bunu doğru, sabırlı ve güzel oyunumuzla avantaja çevirip 3 puan almasını bildik” dedi.

Adıyaman maçına ciddiyetle hazırlandıklarını da ifade eden Güneş şu ifadeleri kullandı: “Karşılaşma sıcak bir havada oynandı. Bu oyuncularımızı etkilese de karşılaşmaya iyi başladık. Penaltı kaçırdık. Penaltı gol olsa skor daha farklı olabilirdi. Ama sonuçta 3 puanı aldık. 4 maçta namağlup 10 puanla lider olduk. Genç bir takım olarak oyun anlamında gelişerek, oyun olarak üstüne koyarak ilerliyoruz”

“Hak ederek kazandığımız bir maç oldu. Oyuncularımızın bu başarıdaki en önemli faktörü Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bizi desteklemesi oldu. Bu nedenle Başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Daha iyi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Lider olan ve mücadelelerinden dolayı futbolcularımı da kutluyorum. Şimdi önümüzdeki Afyon maçına hazırlanacağız”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber