banner240
banner237
banner238

Engeller birlikte aşılıyor. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden özel ziyaret!

Spor tesislerimizi, engelli bireylerin engelsiz şekilde kullanabilmesi için gerekli düzenlemenin yapılacağını açıklayan Çetiner, öğrencilerle spor yaptı, Gençlik ve Spor Bakanlığının gönderdiği spor malzemelerini dağıttı.

Çamlık İşitme Engelliler ve Özel Eğitim Meslek Okulu, Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu, Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu ve Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Okullarını, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi ve Yatırım İnşaat Şube Müdürü Bekir Bişiren ile birlikte ziyaret eden Müdür Çetiner, “Bakanlığımızın en çok önem verdiği konulardan biri özel ve engelli bireylerin sporla ilişkisini en üst seviyeye çıkarmak. Okul müdürlerimizle yeni projelerler üretmek konusunda sürekli bir araya geleceğiz. Spor tesislerimizi, engelli bireylerin engelsiz şekilde kullanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yapacağız. Onları salonlarımıza getirip antrenörlerimizle buluşturup birlikte spor yaptıracağız” diye konuştu.

Çamlık İşitme Engelliler ve Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Yılmaz Yardım, Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Necati Yardım, Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Fazlı Bal

Ve Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Yılmaz Nuroğlu ile görüşerek taleplerini dinleyen Müdür Çetiner, öğrencilerle spor yaptı, ardından okullara bakanlığın gönderdiği potalar, atlama engelleri, slalom çubukları, badminton fileleri, raketler ile futbol, voleybol, basketbol ve hentbol toplarının bulunduğu spor malzemelerini dağıttı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber