Erzurumlu atletler Sırbistan biletini kaptı

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yapılan U20 Salon Türkiye Şampiyonası’nda Erzurumlu TOHM sporcuları birinci ve ikinci oldu. Bu sayede Erzurumlu atletler, Sırbistan’da yapılacak Balkan U20 Salon Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Devrim Aktürk

İstanbul’da yapılan U20 Salon Türkiye Şampiyonası’nda Erzurumlu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları birinci ve ikinci oldu.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’da yapılan U20 Salon Türkiye Şampiyonası’nda TOHM sporcularımız 1. ve 2.’lik  Kürsüsünde yer aldı. Atletlerimiz  Sırbistan’da yapılacak Balkan U20 Salon Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Antrenörümüzü ve sporcularımızı tebrik ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Erzurumlu atletler Sırbistan biletini kaptı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.