FUTSALIN YILDIZLARI

Yıldızlar Futsal İl Birinciliğinde kızlarda Çarşıbaşı, erkeklerde ise Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları 2018/19 Futsal Yıldız Kızlar/Erkekler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Ortaokul öğrencilerinin birbirinden çekişmeli maçlara imza attığı turnuvada kızlarda Çarşıbaşı Ortaokulu takımı mükemmel bir performans göstererek şampiyon oldu. Erkeklerde ise Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu kupaya uzanarak Trabzon’u gruplarda temsil etme hakkı kazandı.

KIZLARDA ÇARŞIBAŞI

Mehmet Akif Ersoy Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan müsabakalara öğrenciler, öğretmen ve veliler dahil büyük ilgi gösterildi. İlçelerinde yapılan müsabakalarda başarılı olarak final maçlarına çıkan takımlar heyecan dolu maçlar oynadı. Kızlar finalinde Hoşarlı Ortaokulunu 6 -1 yenen Çarşıbaşı Ortaokulu şampiyon oldu. Ata Ortaokulu üçüncülüğü elde ederken Çarşıbaşı Kadıköy Ortaokulu Futsal Kız Takımı da turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

ERKEKLERDE A. CUMHURİYET

Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu ile Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulunun karşı karşıya geldiği ve adeta nefeslerin kesildiği final maçının normal süresi 2-2 sona erdi. Akçaabat ekibi, penaltılarda rakibini 5-4 yenerek şampiyon oldu. Vakfıkebir Atatürk O.O. üçüncü, Ata O.O ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupaları Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile Yurt Hizmetleri Müdürü Halit Yılmaz ve okul müdürleri tarafından verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber