Hekimoğlu FK Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı Medya Merkezimize Konuk Oldu

Hekimoğlu Trabzon FK teknik direktörü Mustafa Alper Avcı 20 Temmuz Pazartesi günü Sancaktepe ile oynayacakları 2.Lig Play-Off çeyrek final maçı  öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon’daki çalışmalarını tamamladıklarını ve Antalya’da maç öncesi kampa girdiklerini ifade eden Avı şu ifadeleri kullandı: “Trabzon’daki çalışmalarımızı tamamladık ve dün itibari ile Antalya’ya geldik. 3 günlük bir kamp dönemi geçirip Sancaktepe ile Play-Off çeyrek final maçına çıkacağız. Sancaktepe takımı genç ve dinamik bir kadrosu var. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi. Biz de taktiksel hazırlıklarımızı yaptık. Rakibimizin eksi ve artı yönlerinin tespitini yaptık”


“Maça yönelik bir stratejimiz var. Şuanda 90 dakikamız var. Fiziksel anlamda hazırız. Oyuncularımız lige çıkmayı çok istiyorlar. Maçla ilgili tüm senaryoları düşünerek bir çalışma ve planımızı yaptık. Fiziksel anlamdaki yeterliliğimiz taktiksel anlamda sahaya en iyi şekilde yansıyacaktır. İyi konsantre olursak, iyi tutunursak favori tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz”

 “Bizim takımımız iyi bir takım. İyi oyunculara sahibiz. Başkanımız Celil Hekimoğlu ciddi anlamda bize destek veriyor. Biz bütün takımımız personel teknik heyet önce Sancaktepe ve sonrasında diğer maçları düşünüyoruz. Üst lige çıkmak için her şeyimiz hazır. Maç maç düşünüyoruz. O nedenle kazanan taraf biz olacağız. Takımımızda İsmail Haktan Odabaşı cezalı olduğu için oynayamayacak. Ama takımla birlikte bizimle Antalya’ya geldi. Ama onun yerine oynayacak arkadaşlarımız da en iyi şekilde mücadele edeceklerdir”

“Trabzon bir futbol şehri. Trabzonspor var. Trabzonspor’dan daha sonra bir de Hekimoğlu Trabzon var. Gerek tesisleşme gerekse kurumsallaşma anlamında. Yönetimimiz verdiği gayretlerle kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye’nin örnek gösterdiği ve saygı duyduğu bir kulüp oldu. Bu sene elimize bir fırsat geldi. Biz de bu başarılarımızı Play-Off’tan 1.Lig’e çıkarak taçlandırmak istiyoruz. Biz burada Trabzon’u temsil ediyoruz. Trabzon’un 1.Lig’de bir takımının olmasına ihtiyacı var. Bizim de 1.Lig’ei hatta Süper Lig’i hak eden bir kulübümüz var. O yüzden taraftarlarımız bizlere desteklerini ihmal etmesinler. İnşallah Trabzonspor’a da kalan iki maçında başarılar diliyorum. İnşallah her iki takımımız da şampiyon olur ve bu sezon Trabzon’a iki şampiyonluk hediye ederiz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber