banner240
banner237
banner238

HENTBOLUN YILDIZLARI

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Trabzon Hentbol Karması sporcu ve teknik heyeti, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret etti. Öztürk, “Hem derslerinde, hem de spor hayatlarında başarılı bir nesil geliyor, onları kutluyorum” dedi.

Kendi okul takımları ile İl Birinciliği müsabakalarında katılıp burada gösterdikleri başarılı performansların ardından Trabzon Karmasına seçilen öğrencilerden oluşan ekip, grup müsabakalarında Artvin, çeyrek final maçlarında Tokat ve yarı final karşılaşmalarında da Kars’ta düzenlenen turnuvalarda birinci olarak finale yükselmişti. Muğla’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonasında başarılı bir performans ortaya koyan Trabzon Karması, şampiyonluğu son anda İstanbul Avrupa karmasına kaptırdı ve Türkiye ikincisi oldu. Turnuvayı Rize karması üçüncü, Eskişehir ekibi ise dördüncü olarak tamamladı.

Ağırlıklı olarak Akçaabat Kavaklı Ortaokulu, Özel Candan Koleji ve İskenderpaşa Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Trabzon Karmasının kaptanı Eren, ikincilik kupasını İl Müdürü Öztürk’e verdi. Eren, “Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık. Ama güçlü rakiplerin arasında ikinci olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz ile antrenörler Sinan Akçay, Selim Karaağaçlı ve Aslı Şatıroğlu, genç sporcuların umut veren bir başarı elde ettiklerini ve iyi bir çalışma programı ile gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak potansiyele sahip olduklarını açıkladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber