MİLLİ TAKIM ADAY KADRO SEÇMELERİ TRABZON’DA BAŞLIYOR

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilecek olan veSualtı RagbisiA Milli Takım aday kadrosunun da belirleneceği Sualtı Ragbisi Büyükler Federasyon Kupası müsabakaları Trabzon’da yapılacak.  

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek verdiği Federasyon Kupası maçları 3-4 Şubat’ta Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek. Kupa maçları, 7 spor kulübünden 7 erkek ve 6 bayan takımının mücadelelerine sahne olacak. Geçen yıl gençlerde Avrupa Şampiyonluğu kazandığımız, dünyadaki en zor spor branşlarından biri olarak kabul gören sualtı ragbisindeki kupa mücadelesi, Sualtı Ragbisi A Milli Takım aday kadrosunun da belirlenmesini sağlayacak. 

BASIN TOPLANTISI 2 ŞUBAT’TA TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE YAPILACAK

Federasyon Kupası organizasyonuyla ilgili TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve Federasyon yetkililerinin katılacağı basın toplantısı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde 2 Şubat saat 15.00’te yapılacak. 

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen yaptığı açıklamada, organizasyona desteklerinden dolayı Trabzon Valiliği’ne, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Trabzon Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Federasyon Kupası’na katılan takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Maçlar esnasında yapılacak değerlendirmeler çerçevesinde A Milli Takım aday kadromuzu da belirleyeceğiz. Sualtı ragbisinde uluslararası yarışmalarda son yıllarda çok güzel bir çıkış yakaladık.Takımlarımızın başarısı ve sporcularımızın performansı gerçekten iyi düzeyde.İnşallah bu yıl uluslararası organizasyonlarda başarı grafiğimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi. 

BASIN TOPLANTISI PROGRAMI:

Yer: Trabzon Gazeteciler Cemiyeti/Gazipaşa Mah. Atatürk Alanı No: 

27 Merkez

Tarih/saat:  2 Şubat 2018, saat 15.00

SUALTI RAGBİSİ BÜYÜKLER FEDERASYONU KUPASI YARIŞMA PROGRAMI:

Yer:  Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu

Yarış tarih ve saatleri:  3 Şubat Cumartesi saat 09.00-18.00

4 Şubat Pazar saat 09.00-14.00

Kapanış ve ödül töreni:  4 Şubat Pazar saat 14.30-15.00/Mehmet Akif Ersoy Kapalı 

Yüzme Havuzu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber