Muhteşem Final

9 Takımın katıldığı turnuvanın ilk turu 3 grup ile 10.12.2018 pazartesi günü başladı. Bir üst turda altın gümüş ve bronz olarak yarışan takımların final maçındaki mücadelesi görülmeye değerdi.

Turnuva boyunca takımlar hizmet verdiği alan ile ilgili sosyal mesajları dikkat çekti. Final maçı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile Vakfıkebir shm / İlçe Sosyal Hizmet Merkezleri arasında oynandı.

4-4 biten maçın normal süreleri sonrası penaltı atışları ile Vakfıkebir shm / İlçe Sosyal Hizmet Merkezlerinin 5-4 lük galibiyeti ile son buldu. Gerek başarılı futbolu gerekse centilmen davranışları ile göz dolduran takım Ödül Töreninde kupayı İl Müdürü Ahmet Kurt ve Asp gsk başkanının elinden aldı.

Ödül töreninde kısa konuşma yapan İl Müdürü Ahmet KURT Vakfıkebir Shm/ ilçe Sosyal Hizmet Merkezlerini başarılarından ötürü kutlarken: “Sürekli alanda dağ tepe yağmur çamur demeden çalışan Sosyal Hizmet Merkezleri çalışanlarımızın bu çalışmalarından ötürü antremanlı olduğunu görmüş olduk.

Bu tür organizasyonlarda maksat kupa değil, mesai arkadaşları arasındaki yakınlaşmadır. Bu bağlamda maksat hasıl olmuştur. Turnuvaya katılan tüm takım ve mesai arkadaşlarımız ile turnuva boyunca başarılı kararlara imza atan il müdürlüğümüz çalışanı hakem Murat RAKAN beyefendiye teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber