MURATOĞLU OFSPOR HAKKINDA KONUŞTU

MURATOĞLU’NDAN OFSPOR HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

OFSPOR BAŞKANLIĞI HAKKINDA MURATOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

MURATOĞLU’NDAN OFSPOR BAŞKANLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

Olağan Genel Kurul Toplantısında başkan adayı çıkmayan Ofspor ‘da belirsizlik sürerken Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Ofspor başkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu yaptığı açıklamada şu sözlere değindi:

“Ofspor ilçemizin tanıtımında önemli bir yere sahiptir. Farklı branş dalları ile geçmişten günümüze kadar gençlerin sporla tanışmasında önemli bir yer edinmiştir. İlçemiz için önemli bir yere sahip olan bu markayı 8 yıldır başarılı ve şeffaf bir şekilde yöneten değerli başkanımız Olcay Saral Bey’e ve yönetimine şimdiye kadar verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ofspor Yönetimi geçmiş dönemde, büyük bir gayret sarf edip özellikle borçları belli bir noktaya kadar düşürdü. Gelir gider dengesinde de önemli ölçüde başarı sağladı. Tüm bunlara rağmen beklediği desteği maalesef göremedik. Ayrıca Ofspor ‘un arkasında olduğunu belirten siyasilerin Ofspor konusunda sessizliğe bürünmesine de anlam vermek mümkün değil. Her konuda açıklama yapan siyasilerin Ofspor konusunda sessiz kalmaları çok manidardır.

Olcay Bey’in şahsında tüm yönetiminden beklentimiz, hizmetlerine aynı şekilde kaldıkları yerden devam etmeleri yönündedir. Bizler geçmişte olduğu gibi gelecekte de kendilerine gücümüz nispetinde destek vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte mevcut yönetimin Ofspor ‘a kazandırılması için; Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Of’umuzun değerli bürokratları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve halkıyla bir bütünlük sağlayarak gençlerimizin sportif gelişimine ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan Ofspor markasını hak ettiği noktalara taşımalıyız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber