NEDEN İSTİFA ETTİ?

Yaşanan sürpriz gelişme sonrası camiada yeni yönetim ve başkanlık oluşumu beklenmeye başlandı.

Trabzonspor bu süreçten nasıl çıkacak gelecek yılar nasıl olacak herkesin merak ettiği konu bu olurken Ahmet Ağaoğlu istifa açıklamasında şunları söyledi:

Öncelikle görevde bulunduğum beş yıllık süre içerisinde maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, her daim destek veren; 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan başlangıçtan bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, bize bu görevi layık gören saygıdeğer delegelerimize ve Genel Kurulumuza, tüm kurul başkanlarımıza, kurucu üyelerimize, geçmiş dönem başkanlarımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza, idari kadromuza, tüm kulüp çalışanlarımıza, yerel ve ulusal basınımıza; Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza, 8'inci şampiyonluğumuzda en büyük pay sahibi olan vefakar Trabzonspor taraftarına, üzerimde çok emekleri olan değerli büyüklerime en kalbi duygularımla minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.

Canım kadar sevdiğim kulübüme beş yıl başkan olarak hizmet etmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en onurlu görevdi.

Benden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımın ve büyüklerimin kulübümüzü çok daha yükseklere taşıyacağını ve başarı ile yöneteceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Camiamızdan bizden sonra göreve gelecek başkan ve yöneticilere her zamankinden çok daha fazla destek olmaları en büyük temennimdir.

Hepimizin de çok iyi bildiği gibi elde etmiş olduğumuz başarılar birlik ve beraberlik içerisinde yanyana vermiş olduğumuz mücadeleler sonunda kazanılmıştır. Unutulmamalıdır ki; kişiler gelir geçer aslolan Trabzonspor'dur, Trabzonspor'un başarısıdır.

Trabzonspor’da saha içerisinde istikrarlı sonuçlar da bir türlü gelmedi. Abdullah Avcı, ‘deniyoruz deniyoruz bir türlü olmuyor diyerek, istifa noktasına kadar geldi.

Takımı şampiyon yapması, gelecek yeni hocanın uyum süreci ortaya çıkacak tazminat yükü ve yönetimden bazı isimlerden gelen destek ve taraftarın da bir kısmının sahiplenmesi ile Avcı görevine devam etti.

Trabzonspor bu süreçte yine istikrarsız maçlar ortaya koydu.

Zirveye tutunmasını sağlayacak maçları kaybetti.

Özellikle Galatasaray yenilgisi üst sıralarla olan arayı iyiden iyiye açtı. Kadro kurulumu olarak Milli takım bazlı oyuncular alınsa da Trabzonspor’da dikiş bir türlü tutmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber