Okullarda Bowling Heyecanı

Forum AVM içerisinde bulunan Bowling salonunda karşılaşmalar çok eğlenceli, çekişmeli, heyecanlı mücadelelere sahne oldu. Müsabakalara toplamda 23 okul ve 140 sporcunun katılım sağladı. Okulların oluşturduğu takımlar, 10 adet lobutu kendine deneme hakkı içerisinde devirerek en yüksek puanı almak ve şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

         KIZLARDA FALSOLU ATIŞLAR

Gençler Kızlar kategorisinde coşku ile gerçekleştirilen final final oyunları sporcuların bowling topunu falsolu şekilde atarak yüksek puanlar toplamaya çalışması katılımcılar tarafından takımlarının muhteşem performansları büyük beğeni ve alkış aldı. Karşılaşmalar sonunda en yüksek puanı toplayan Ortahisar Anadolu Lisesi birinciliği elde etti. İkinciliği Özel Trabzon Açı Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Kanuni Anadolu Lisesi elde ederken Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

         ERKEKLERDE STRİKE YARIŞI

         Erkekler müsabakaları da renkli görüntülere sahne olurken, izleyenlerin nefeslerini kesti. Strike ve Spare yaparak lobutları en düşük atış sayısı ile devirmek ve en yüksek puanı almaya çalışarak kıyasıya mücadelede eden genç erkekler kategorisi karşılaşmaları sonunda Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi dördüncü, Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Kanuni Anadolu Lisesi ikinci oldu. Final karşılaşmaları sonrası en yüksek puanı toplayan Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi birinciliği elde etti.

  Dereceye giren sporcuları ve okulları tebrik eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu: “Okul sporlarında öğrencilerimizin sportif müsabakalarda yer almasına büyük önem veriyoruz. Bowling gibi birbirinden farklı spor dallarına ilgi duyan ve müsabakalarda yer alan gençlerimiz, hem fiziki hem de sosyal anlamda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Dereceye giren sporcularımız başta olmak üzere, katılan tüm sporcularımızı ve okullarımızı tebrik ediyorum. Trabzon Forum AVM’ye ve Bowling Salonu’na, emeği geçen öğretmenlerimize, okullarımıza, hakemlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber