banner240

ORTAHİSAR BELEDİYESİ, SPORDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Trabzon’umuzda yalnızca futbolda değil birçok branşta başarılı sporcular yetiştiriyor, farklı spor dallarına destek veriyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın öncülüğünde spora ve sporcuya önemli destekler veren Ortahisar Belediyesi, spora yaptığı yatırımların karşılığını almaya devam ediyor. Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları geçtiğimiz hafta çeşitli branşlarda katıldıkları turnuva ve yarışmalarda önemli başarılar elde ederek madalyaları topladı ve birçok dalda ulusal turnuvalara katılma başarısı gösterdi.

EREN BÜLBÜL TURNUVASINDA 6 ŞAMPİYONLUK
Ortahisar Belediyesi Karate Takımı 2-3 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen 2. Geleneksel Eren Bülbül İller Arası Karate Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Turnuvada U21 Erkekler ve Genç Erkekler Kata-Kumite Takımları şampiyonluk, Genç Kadınlar Kumite Takımı üçüncülük yaşadı. Turnuvanın bireysel karşılaşmalarında ise Şevval Küçük 66 kiloda, Nebil Eymen Çelebi 74 kiloda, Kağan Bayraktar ve İbrahim Cansız +84 kiloda şampiyonluk kazandı. Miraç Akbayrak U21 Erkekler Kata’da ikinci, Muhammed Salih Ali 61 kiloda ikinci, Ahmet Can Gülmez 68 kiloda üçüncü oldu.

KALBİNUR ÇİMSİT İL SEÇMELERİNDE 1. OLDU
Ortahisar Belediyesi sporcusu Kalbinur Çimsit, kick-boks Trabzon il seçmelerinde gösterdiği üstün performansla 1. olarak büyük bir başarıya imza attı ve 13-17 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Turkish Open WAKO World Cup’a katılım hakkı kazandı.

YÜZMEDE 9 SPORCU YARI FİNALE ÇIKTI
Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü Yüzme branşı sporcularından 9 isim, 02-03 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen 10+ Yaş Baraj Geçme Müsabakası kapsamında, yarı final niteliği taşıyan il dışı müsabakalara katılma hakkı elde ederek önemli bir başarıya imza attı. 

BAŞKAN KAYA: “HER BRANŞTA SPORCU YETİŞTİRİYORUZ”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, spora verdikleri desteğin karşılığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Elde ettikleri başarılarla göğsümüzü kabartan bütün sporcularımızı ve başta Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz olmak üzere bu başarılarda emeği bulunan herkesi kutluyorum. Spor kenti Trabzon’umuzda yalnızca futbolda değil her branşta başarılı sporcu yetiştirmek için spora özel önem veriyoruz. Gençlerimizin sporla buluşması ve Trabzon’umuzda her dalda milli sporcular yetişmesi için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber