PLAY-OFF HAKKIMIZ GASP EDİLMESİN

“Yönetim, teknik heyet ve futbolcu olarak 1 yıllık emeğimiz var. Bu emeğimizin karşılığında da şuanda Play-Off potasındayız. Şimdi bu emeğimizin yok sayılmasını istemiyoruz. Çünkü Play-Off’ta en az diğer takımlar kadar iddialıyız ve Play-Off oynandığı zaman 1.Lig’e çıkacağımızı düşünüyoruz”

Kulübümüzle olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatılan Teknik Direktörümüz Mustafa Alper Avcı, Medya Merkezimize önemli açıklamalarda bulundu. Başta Başkanımız Celil Hekimoğlu ve Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu’na kendilerine olan güvenden dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Avcı, “Geldiğimizde lige yeni çıkmış bir takım ve 17 tane yeni futbolcumuz vardı. Devre arasında yaptığımız revizyon ve aldığımız oyuncularla güzel bir başarı elde ettik. Ligdeki ilk yılımızda Play-Off potasında bulunuyoruz” dedi.

Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve bu ailenin her bireyinin ayrı ayrı emek harcadığını da ifade eden Teknik Direktörümüz Alper Avcı, “Ama geldiğimiz noktada kulübümüz 1 yılda büyük mesafe kaydetti. Dışarıda birçok kulüpte çalıştım. Yüksek seviyeli takımlarda da görev yaptım. Ama Kulüp olarak geldiğimiz nokta iyi bir konumda. Bu konuda yönetimimize teşekkür ediyorum. Biz işimizi yapmaya çalıştık. Yönetim de fırsat verdi. Bizim de bu fırsatı değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi bu birliktelik 2 yıl daha devam edecek. Teknik heyet olarak hiç sorun yaşamadık. Baskıyı hiç hissetmedik. Başkanımız ve yönetimimiz bu baskıya karşı bir duvar ördüler çünkü” ifadelerini kullandı.

Teknik direktörümüz Alper Avcı, TFF’nin alt ligler hakkında verdiği kararı da değerlendirdi. Avcı şu ifadeleri kullandı: “18 Mart’ta ligler iptal edildi. 18 Haziran’da başlanacağı söylendi. Sonrasında 18 Temmuz’a ertelendi. Geçen hafta 18 Temmuz’da başlayacağı ve kısa sürede programın yapılacağı ifade edildi. Ama maalesef 2-3 gündür statünün dışına çıkarak farklı ve adaletsiz kararlar alınıyor. Ligler tescil edildi. Tamam 1’inci sıradaki takımlar çıktı. 2,3,4 ve 5’inci sıradaki takımlar Play-Off oynayacaktı. Biz bu kararın açıklanmasını bekliyoruz”

“Eğer böyle bir karar değil de ‘İlk 2’ler çıkacak. Diğerleri için lig bitti’ kararı alınırsa bu adaletsizlik olmuş olacak. O zaman bizim gibi büyük yatırımlar yapmış ve Play-Off için mücadele etmiş, büyük emekler harcamış takımların emekleri gasp edilecek. Bizim sezona başlarken hedefimiz Play-Off’tu. Bu amacımıza ulaştık. Sonuçta Play-Off oynayacaksın. Kariyer anlamında da etkili bir ortam olacak. Futbolcuların geleceği açısından da önemli. Play-Off’ta farklı bir duygu var. Farklı ortam olacak. Her anlamda kulüp, teknik heyet ve futbolcu olarak bu duyguyu yaşamak istiyoruz. Bu hakkımızı da istiyoruz. Play-Off’lar oynatılmadığı zaman hakkımız gasp edilmiş olacak. Bu hakkımızın gasp edilmesini istemiyoruz. Herkes gibi ben de kendi takımımı 1.Lig’e yakıştırıyorum. Play-Off’ların oynanması yönünde karar bekliyorum. Çünkü her takım gibi ben de bizim takımımızın en az diğer takımlar kadar Play-Off’ta iddialı olacağını söylüyorum”

“Ayrıca TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’in, ‘Türkiye Kupası finalini seyircili oynatmak istiyoruz’ açıklaması var. Eğer bir müsabaka seyircili oynanacak hale geldi ise o zaman neden Play-Off’lar oynatılmasın. Bu açıklama yapılırken, TFF’nin liglerimizi tek şehir, tek maçı Play-Off oynatılmasını dahi kabul etmemesi akla mantığa uygun değil. Burada bir tezatlık söz konusu oluyor”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber