POTANIN GELECEĞİ, GELECEĞİN YILDIZLARI NEFES KESTİ!

Müsabakalara Artvin, Erzurum, Rize Gümüşhane ve Trabzon’dan il birincileri ve toplamda 108 sporcu katıldı.

Çekişmeli, kıran kırana müsabakaların gerçekleştiği ve birbirinden yetenekli gençlerin katıldığı Okul Sporları Küçükler Grup Birinciliği müsabakaları Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Hayri Gür Spor Salonu’nun çok kıymetli gençlere ev sahipliği yaptığının altını çizen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Grup müsabakalarında yeteneklerini tüm yönleriyle sergileyen, sporla kendini ifade edebilen ve özgüvenlerini mücadele gücüyle harmanlayan gençlerimizi ilimizde ağırlamaktan dolayı çok memnumum. Çok özel performanslar, çekişmeli müsabakalar, renkli görüntülerle karşılaştık. Emeği olan herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

KIZLARDA BÜYÜK ÇEKİŞME

Zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan Okul Sporları Küçük Kızlar Basketbol Grup Müsabakaları sonunda öğrencilerin performansları büyük beğeni kazandı. Zorlu maçların ardından kızlar A grubunda Erzurum Sabancı Ortaokulu birinciliği elde etti. Rize Reşadiye Zihni Derin Ortaokulu ikinci, Trabzon Yol İş Sendikası Ortaokulu ise üçüncü oldu.

ERKEKLER FİNAL HAVASINDA

Erkeklerin mücadelesi ise adeta final müsabakası gibi nefesleri kesti. Karşılaşmalar sonunda A Grubunda kızlarda olduğu gibi erkeklerde de Erzurum Sabancı Ortaokulu birinciliğe ulaştı. B Grubunda ise Trabzon Mahmut Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Basketbol takımları birinci olarak önümüzdeki ayın 18’inde Giresun’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber