banner240
banner237
banner238

ŞAMPİYON BENER CORDAN

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulsporları Futbol Küçükler İl Birinciliği tamamlandı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvanın final maçında rakibini penaltılarla geçen Bener Cordan Ortaokulu, Trabzon şampiyonu oldu. İkinciliği ise, başarılı futbolları ile göz dolduran Mevlüt Selami Yardım O.O. futbol takımı elde etti.

İlçelerde yapılan turnuvalarda dereceye girerek final maçlarına çıkan 4 takım, ASKF Sahasında heyecan dolu maçlara çıktı. Üçüncülük maçında İskenderpaşa Ortaokulu ile Beşikdüzü Merkez Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında tek gol bulan İskenderpaşa, rakibini 1-0 yenerek Trabzon üçüncüsü olmayı başardı.

Final maçında ise baştan sona kadar heyecan devam etti. Maçın ilk golünü Bener Cordan Ortokulu buldu, Mevlüt Selami Yardım O.O. beraberliği sağladı. Normal süresi 1-1 biten maçta penaltılara geçildi. İlk 5 penaltıda eşitlik bozulmadı. Seri penaltılar sonunda rakibini 8-7 yenen Bener Cordan O.O., şampiyon oldu, minik sporcular maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını, okul müdürlerinin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür V. Yusuf Çebi, Okulsporları İl Temsilcisi İlkay Günaydın ve Gürhan Zengin, Futsal İl Temsilcisi Kemal Civelek ile İl Hakem Derneği Başkan Vekili Şenol Kutrup verdi. Yusuf Çebi, “Centilmence geçen turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum” dedi.

Trabzon’un bir futbol şehri olduğunu hatırlatan İl Müdürü Birdal Öztürk, “Burası adeta futbolcu fabrikası. Çok yetenekli isimler var. Öğrencilerimiz hem yoğun ders programlarının ardından sporla stres attı, hem yeni dostluk kurdu. Ve hem de içlerinde yetenekli olanlar not edildi. Aralarında Trabzon ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet edecek isimler var” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber