Şampiyon YOL-İŞ

Trabzon’da ortaokullar arasında düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kızlar Futbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon, erkeklerde Yol-İş Sendikası Ortaokulu, kızlarda ise Araklı Yılmaz Çebi Ortaokulu oldu. Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisinde yer alan sunu çim sahalarda yapılan müsabakalarda birbirinden yetenekli gençlerin mücadele ettiği maçlar nefes kesti. 

Kıyasıya mücadelelere sahne olan final müsabakasında erkeklerde Yol-İş Sendikası Ortaokulu Beşirli İMKB Ortaokulunu 3-0 yenerek şampiyon olmayı başardı ve Trabzon’u bu ay içerisinde yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti. Erkekler kategorisinde üçüncü Bener Cordan Ortaokulu olurken dördüncü ise Akçaabat Yaylacık Ortaokulu oldu. Kızlar kategorisinde ise Araklı Yılmaz Çebi Ortaokulu şampiyon olmayı başardı. 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Köseoğlu son derece heyecanlı maçlara tanıklık ettiklerini söyleyerek,” Okullara arası futbol müsabakalarında çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Bu müsabakalar sonrasında bizleri gruplarda temsil edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Önemli olan öğrencilerin spor yaparak fiziksel gelişimlerine yardımcı olmaları. Turnuva boyunca centilmence geçen müsabakalar için önce tüm öğrencilerimize ve daha sonra öğretmenlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber