ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ

Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörümüz Mustafa Alper Avcı, takımımızın yeni sezon hazırlıklarını medya merkezimize değerlendirdi. Play-Off maçları sonrası oyuncularına izin verdiklerini söyleyen Avcı, “Trabzon’da 2 haftalık bir kamp sürecimiz oldu. Burada oyuncularımızın fiziksel ve yeterlilik anlamda testlerini tamamladık. Fiziksel anlamda hazırlık ve adaptasyon açısından fiziksel açıdan antrenmanlara ağırlık verdik” dedi.

24 Ağustos itibari ile Erzurum’da çalışmalarına devam ettiklerini de ifade eden Avcı, “Şuanda kadromuzda 19 oyuncumuz var. Batuhan Ahmet Şen Milli Takım’da. Geçen sezondan 8 oyuncumuz bizimle birlikte. Yeni transferlerimiz var. Alt yapıdan oyuncularımız bizimle. İyi bir kadro kurmak gayretindeyiz. Gönül isterdi ki Play-Off’lar sonrası TFF 1.Lig için şuanda hazırlık yapalım ama olmadı. Geçen sezonun geneline bakınca başarılı bir sezon yaşadık. Türkiye’de kulübümüzün değer kazanması adına önemli bir yıl oldu. Spor kamuoyunda da kulübümüz beğeni ve övgü ile bahsediliyor”

“Bu sezon hedefimiz daha belirgin. Bu sezonki hedefimiz Play-Off’a kalmadan şampiyon olup direk olarak 1.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu sezon üst ligde düşme olmadığı için birçok takım şampiyonluk hedefi koydular. Bunların içerisinde kendimizi en iddialı takım görüyoruz. Onlardan ziyade biz kendi adımıza neler yapabildiğimiz önemli”

“Transfer anlamında çok güzel bir dönem geçiriyoruz. Özveri ile çalışan scout ekibimiz var. takip ettiğimiz oyuncular vardı. Onların raporları ile ortak havuzdan, kendi kulübümüze uyacak oyuncuları tercih ediyoruz. Bu konuda Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu da özverili bir şekilde çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tabiki bunların neticesinde Başkanımız Celil Hekimoğlu bize bütçe anlamında büyük destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Alper Avcı son olarak ise, “Çıkış arayan bir teknik heyet ve futbolcu kadromuz var. aramıza dahil olacak 2 yada 3 oyuncu ile bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Bu sezon kulübümüzü TFF 1.Lig’e çıkarma adına tüm gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber