banner240
banner237
banner238

Spor yap, sağlıklı kal!

Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi kış mevsiminde de vatandaşların uğrak mekânı oldu. Tadilat ve güçlendirme çalışmalarından sonra daha modern ve işlevsel bir hale gelen spor kompleksi salı günü hariç haftanın bütün günlerinde vatandaşlara hizmet veriyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, spor yapmak isteyen ya da bir spor dalında kendini geliştirmek isteyen bütün vatandaşları Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nden yararlanmaya davet etti.

Hizmet vermeye başladığı 2022 yılı haziran ayından itibaren Spor Kompleksi bünyesinde yer alan havuzdan 39825 kişi, tenis kortlarından 2545 kişi ve kapalı spor salonlarından 5373 kişi olmak üzere toplamda 47743 kişi yararlandı.

Vatandaşların kullanımının yanı sıra; Ortahisar Belediyespor, Faroz Yalıspor, Pasifik Spor, Deka Spor, Yeşilova Spor, Büyükşehir Belediyespor, Okyanus Spor, Yakamoz Spor, Arena Spor, Doğa Spor, Karayolları Spor, Trabzon Yüzme Kulübü, Trabzon Yüzme İhtisas Spor Kulübü, İdmanocağı, Karadeniz Su Topu Spor, Trabzon Üniversitesi, Çocuk Evleri, Gençlik Spor, Gençlik Spor Pentarlon, TOHM ve SEM Yüzme kulüpleriyle hentbol, tenis, basketbol, voleybol, su topu takımları antrenmanlarını ve eğitimlerini spor merkezinde yapıyor.

Spor merkezinde; 10 yüzme antrenörü, 3 tenis antrenörü, 2 fitness eğitmeni ve 4 hentbol antrenörü görev yapıyor.

Özel gereksinimli bireyler ile şehit aileleri haftanın belirli günlerinde havuzdan ücretsiz olarak istifade ediyor.

“OLİMPİK STANDARTLARDA”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, spor kenti Trabzon’a takım sporları ve bireysel sporların icra edilebileceği modern ve konforlu bir spor tesisi kazandırdıklarını belirterek, “Merkezimiz tadilat ve güçlendirme çalışmalarından sonra vatandaşlarımızın uğrak mekânı oldu. Her yaş grubundan vatandaşlarımız spor merkezimizden istifade ediyor. Hentbol, basketbol, yüzme, voleybol ve su topu sporunun şehrimizde en güzel icra edilebileceği bir tesis oldu. Bu spor dallarında bugüne kadar birçok organizasyona ev sahipliği yaptık. Çocuklarımızın, gençlerimizin sporun birçok dalını en iyi şekilde öğrenmesi için olimpik standartlarda mükemmel bir yer. Hem öğrencilerimiz, hem vatandaşlarımız tesisimizden en güzel şekilde istifade ediyor. İlçemizi böylesine modern bir tesise kavuşturmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Her spor dalında çok deneyimli antrenörlerimiz var. Dolayısıyla spora ilgi duyan ya da bir spor dalında kendini geliştirmek isteyen bütün çocuklarımız her biri kendi alanlarında uzman antrenörler eşliğinde tesisimizden yararlanabilir.” ifadelerine yer verdi.

Havuzun ücret tarifeleriyle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0462 325 36 44 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber