banner240
banner237
banner238

SPORA DESTEK GELECEĞE DESTEKTİR


MÜSİAD Trabzon Şubesi, Trabzon’a değer katanları ziyaret etmeye devam ediyor.

MÜSİAD, bu kez Trabzon’a kendi imkanları ile dev bir tesis kazandırma yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu’nu ziyaret ederek, Trabzon’a sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Celil Hekimoğlu’nun şehirde spor alanında büyük emekleri olduğunu ve bunu aralıksız sürdürdüğünü kaydettiler.
Futbol adına; büyük, önemli ve kimsenin cesaret edemeceği hizmetler yapan, kurduğu Trabzon Futbol Kulübünü kısa sürede şampiyon yaparak, bir üst lige taşışan Hekimoğlu gibi iş ve spor adamlarının her zaman örnek alınmasını gerektiğini belirtten Kaan, "Celil Bey, Trabzon için gerek iş dünyasındaki başarısı, gerek ilimize sağladığı yüksek katma değer, gerekse de istihdam yönünden katkısı ile sayılı isimlerden birisi. Tüm bunların yanında sosyal hayata da spora da ailecek büyük önem veriyorlar. 
Trabzonspor'umuza her dönem elinden gelenin fazlasını veren Hekimoğlu, ülkemiz sporuna futboluna katkı sağlamak amacıyla kurduğu, futbol kulübünü bir üst lige taşıyarak bu alandaki başarısını da tescillemiştir. 
Böylesine başarılı bir takım kurup onunla övünmemiş, “yetmez" diyerek Trabzon’da veya ülkemizde sayılı olan tesislerin yapımı için harekete geçmiştir. Bizde gelip bu spor yatırımını yerinde gördük. Deyim yerindeyse dağı dümdüz edip muhteşem bir Kamp Eğitim Merkezi ve sahaları bu alana yerleştirdi. Kendisine MÜSİAD olarak; ilimiz gençliği adına, sporcuları adına teşekkür ediyoruz. Spora, gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu manada elimizden gelen katkıyıda kendilerine vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek. isteriz’ şeklinde konuştu.
TRABZON’A HİZMET BOYNUMUZUN BORCU
MÜSİAD’ın anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu,  Sivil Toplum Kuruluşlarını çok önemsediğini belirterek, şehrin ve iş dünyasının sorunlarının çözümü ve yeni projelerin hayata geçmesi için STK’ların olmazsa olmaz unsurlar olduğunu kaydetti.
 Hekimoğlu,  "Ülkenin ve haliyle şehrimizin en önemli STK’larından MÜSİAD’ı tesislerimizde ağırlamak bizler için mutluluk verici. 
Başkanımız Ali Kaan ve yönetim kuruluna bugün Trabzon FK’nın tesislerini gösterdik. Burada önemli bir tesis yapıyoruz. Yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım. Sadece kendimize yapmıyoruz şehir de bu alanda profesyonel manada hizmet veren herkes faydalansın diye yapıyoruz. Alt yapı futbolun bel kemiğidir. Alt yapı futbolun sporun geleceğidir. Ve sağlam alt yapı özellikle bu çağda modern tesisleşme ile olur. Bizde Hekimoğlu ismine yakışır  bir tesisi şu anda bitirme aşamasındayız. Kısa süre içinde inşaatımızı tamamlayıp bu tesisi ilimizin hizmetine sunacağız. Biz ve ilimiz için önemi büyük olan tesislerimizi yerinde ziyaret ederek, bizlere katkı verdiği için değerli MÜSİAD ailesine teşekkür ederiz" İfadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD ailesi ve Başkan Hekimoğlu sahada topla kısa pas yapıp penaltı vuruşu kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber