banner240
banner237
banner238

Tatilin tadı, sporla çıkar!

Yıl boyunca ev, okul ve kurslar arasında mekik dokuyup sınav stresi yaşayan çocuk ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için en iyi tercihin spor olduğunu kaydeden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bu amaçla bütün ilçelerde, onlarca branşta yaz spor okulları açıldığını söyledi.

Tatil döneminde çocukların sporla buluşturulması için yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden İl Müdürü Öztürk, merkez ve ilçelerde 20’nin üzerinde branşta yaz spor okulu açıldığını, büyük ilgi gören kurslara kayıtların ise devam ettiğini kaydetti. Modern tesislerde, uzman antrenörler eşliğinde 5 - 18 yaş arası çocuklara yönelik kurslarda yüzme dışındaki tüm branşlarda kursların ücretsiz olduğunu ifade eden Öztürk, şunları söyledi:

“Sporla buluşan çocuklar yaz tatilindeki boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyor, bu durum onların hem fiziksel, hem de psikololojik gelişimine, sosyalleşmesine katkı sunuyor. Çocuklarımızı, gençlerimizi sokaklardaki olası kötü alışkanlıkların yanı sıra cep telefonu ve bilgisayar gibi alışkanlıklardan da uzaklaştırmak gibi yönleriyle de velilerin çocuklarını bu okullara yönlendirmesini çok önemsiyoruz. Her ilçede açtığımız farklı farklı kurslarımıza çocuklarımızı, gençlerimizi bekliyoruz .”

İŞTE BRANŞLAR

Atıcılık, atletizm, basketbol, badminton, bisiklet, bocce, boks, cimnastik, curling, güreş, hentbol, voleybol, yüzme, tekvando, judo, karate, halter, hokey, rugby, satranç, futbol, masa tenisi, halk oyunları, okçuluk, tenis, yelken ve özel sporcular için etkinlikler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber