Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş basın toplantısı düzenledi

Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, 2021-2022 sezonu öncesi basın toplantısı düzenledi. Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında Güneş, öncelikle tüm basın mensupları ile selamlaşma gerçekleştirdi. Güneş, öncelikle yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Futbol içindeki biri olarak oyunculuk döneminde şampiyonluklar gördüm. Onları arka planda bırakıp geleceğe bakmak lazım. 22 yıldır antrenörlük yapıyorum. Trabzon’a geldiğim zaman kupa aldım. Celil başkan futbol aşığı Trabzon için bir değer. Ankara Demir’de şampiyonluğum elimden alındı. Celil başkan da aynısını yaşadı. Kader bizi birleştirdi. Olumlu adımlar atarız diye düşünüyorum. Böyle bir camiaya geldiğim için mutluyum. Yuvama geldim. Bu bir süreç” 

 “İyi oyunculardan kurulu bir takımdı. Eksileri ve artıları da vardı. 71 puan az değil. İkinci olmuş. İyi bir santrafor ve deneyimli oyuncularla genç oyuncularımız var. Burhan ayrılmak zorunda kaldı. Normal. Gidecek ve gelecek olanlar olacak. Önümüze bakmak zorundayız. Trabzonspor ile bağlantımız olacak. Bizim takımımıza oyuncular katkı yaparsa bu dönem onu yapmak zorundayız. Trabzonspor’a da yardımcı oluruz. Eksik 2-3 yerimiz var. Fikstür çekimi var. İnşallah hayırlısı olur bizim için de. Bugün itibariyle başlıyoruz. 22 Temmuz’da başlayıp sonra 9-21 Ağustos’ta Eruzum kampı yapacağız. 7 tane de hazırlık maçı olacak. Oyuncularımızın yaş ortalaması 22.”

 “Güzel günlerimiz geçti şehirde. Herkes zaten futbolu biliyor. Mahalle arasında oynadığımızda da biliyordu. Herkesin fikrini alırız. Başarılı oluruz inşallah. Burada çok iyi bir tesis var. Trabzon’a önemli bir katkı. Celil başkan verdiği sözü tutuyor. Çok vizyonu olan, dolambaçlı değil direkt söylediği şeyi yapabilen biri. Süper Lig’i dahi kaldırır bu tesisler. Bu imkana göre başarı almak zorundayız.” 

 “Barış Alper Yılmaz ile ilgili görüşmeler yaptım. Tercih kulüplerin tercihi. Rize altyapısından aldık. Rize’nin il özel idare takımından. Eğitim almamış, dinamik bir çocuk. Kendini geliştirdi ve aç bir oyuncu. Milli takım oyuncusu şu anda. Trabzon’u biliyor. Tercih etmeleri doğal. Ben sadece alabilirsiniz, geleceği iyi dedim. İhsan Derelioğlu’na söyledim. İzlemenin başında olanlar onlar. Tercih etmeleri de onlara kalmış”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber