TESİSLERİN DENETİMİ

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor salonları, gençlik merkezleri ve yurtlarda, corona virüsüyle mücadele kapsamında kontrollü normalleşme dönemine ilişkin dinamik denetim yapıldı. İl Müdürü Birdal Öztürk başkanlığında oluşturulan ve şube müdürlerinin de katıldığı heyet, 18 ilçedeki kuruma bağlı bütün tesisleri inceledi, birim sorumlularından antrenörlere, temizlik ve diğer teknik görevlilerden yurt görevlilerine, gençlik liderlerine kadar bütün personelle görüştü, yapılması gereken uygulamaların uygulanıp uygulanmadığını tek tek kontrolünü yaptı.

Kuruma bağlı tesislerin yanı sıra, il genelindeki bütün özel spor merkezlerinin de pandemi kurallarına uyup uymadıkları konusunda düzenli şekilde incelenerek kontrol altına alındığını ifade eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Öncelikle maske, temizlik ve hijyen kuralları konusunda tavizsiz olduğumuzu hatırlattık. Genel olarak bu konuda bütün personellerimizin son derece titiz olduğunu gözlemledik, en sevindiricisi, aylardır olduğu gibi son süreçte de olumsuz bir duruma rastlamadık” dedi.

İlgili bakanlıkların belirlediği kriterler ve Trabzon Valiliğinin kontrolü dahilinde, uygulanması konusunda kurallarla ilgili uyarıların yeniden yapıldığını kaydeden İl Müdürü Öztürk, şunları söyledi: “Her şeyden önemlisi insan sağlığı. Bu nedenle bütün çalışanlarımız, olabilecek en hassas şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tesislerimizde sporcular antrenman yapıyor, gençlik merkezlerimizdeki kurslara belirlenen sayıda olmak kaydıyla kurslara katılıyor. Yurtlarımızda yabancı öğrencilerimiz ve misafirler kalıyor. İlçelerimiz dahil bütün tesislerimizi, yarın hepsinin tam kapasiteyle çalışacakmış gibi hazır tutuyoruz. Personellerimiz ve alt yapımız da buna hazır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber