Toroğlu Rıza Hoca'nın formülünü açıkladı

Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Trabzonspor kenar çizgisini kullanmazsa işi zor

Trabzonspor takımı oyun anlayışı olarak kenar çizgisini kullanamazsa işi zor. Benim yan çizgide gördüğüm iki pozisyon var. Hugo Rodallega aslında deplasman oyuncusu onu kullanmak lazım. Türkiye Ligi en çok top kaptırılan bir lig. Topsuz oyunda kötüyüz. İki takımda pas hatası var. Trabzonspor yandan atak oluşturamazsa işi zor. 

Şimdiki şartlara göre; Trabzonspor'un yukarıları zorlaması lazım. Jahovic ve Demba Ba iki ayrı stilde adam. Demba Ba'ya ceza sahasında topla buluşturman lazım, Jahovic ceza sahasına topu kendisi getiriyordu.  

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un golsüz berabere kaldığı Göztepe maçının ardından ise şu ifadeleri kullandı: 

Haftanın en iyi oyuncusu kesinlikle Göztepe file bekçisi Beto. Rıza Çalımbay gelmeden önceki teknik adam döneminde 3-0'dan 3-4 dönen maç var. Bugün Trabzonsporlu oyuncular kaybettikleri toplarda inanılmaz mücadele ettiler. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında;  Rıza Çalımbay, Aykut Kocaman ve hakem üçü de korkttu. Rıza Çalımbay biraz cesaretli olsaydı Fenerbahçe maçı farklı olabilirdi. Rıza Çalımbay, Sosa - Abdülkadir - Yusuf'u orta sahaya monte etmeli. Rıza Hoca'nın bu üçlüyü kullanması lazım.  

Rıza Çalımbay'ın formülü belli 
 

Demba Ba, Türkiye'de iş yapar. Çünkü Türkiye'de oyun çok duruyor. Türkiye'de oyun çok duruyor. Hakemler adil karar vermiyor. Oyuncu hakeme küfrediyor, ikinci sarıdan atılıyor. 

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın formülü belli: Yusuf Yazıcı - Abdülkadir - Sosa. Çalımbay üç oyuncuyu ilk 11'de oynatmalı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber