banner240
banner237
banner238

Trabzon Bilardo İl Kontenjan Turnuvası, nefes kesen mücadelelere sahne oldu

Trabzon’da, yoğun katılımla gerçekleştirilen 3 Bant Bilardo Kupasında dereceye girenler belli oldu. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Beşirli Spor Kompleksinde bulunan Bilardo Salonunda yapılan ve lisanslı sporcuların katıldığı Bilardo İl Kontenjan Turnuvasında zirvenin sahibi, Serdar Pulatlı’yı yenen Selahattin Kurbetli oldu. Üçüncülüğü ise Mehmet Gedikli ve Gökhan Karaveli paylaştı.

Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalyaları, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Sert, CHP İl Başkan Yardımcısı Fikret Çiçek ve Trabzon Barosu avukatlarından Nedim Şenol Çelik tarafından verildi. Bilardo İl temsilcisi Mehmet Gedikli, bu branşa ilginin sürekli arttığına dikkat çekti.

Bilardonun boş zamanların değerlendirdiği bir spor olmadığını, birçok yararı bulunduğunu ifade eden İl Müdürü Birdal Öztürk, “Hareketli yaşam için ideal branşlardan biri olan bilardo, bu sporu yapan kişiye, hem mental hem de fiziksel olarak çok büyük yararlar sağlar. Odaklanma becerisi ve konsantrasyonunu artıran bu branş, sosyalleşmeyi artırması yönüyle de çok tercih ediliyor” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber