banner240
banner237
banner238

Trabzonda düzenlenen Basketbol Grup müsabakaları

İLLERİNDE BİRİNCİ OLANLAR

Okul Sporları Gençler A Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları Trabzon’da yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğinde düzenlenen turnuvaya kızlarda İstanbul, Gümüşhane, Yozgat, Tokat, Rize, Trabzon, Sivas, Ordu ve Giresun, erkeklerde ise Samsun, Tokat, Yozgat, Ordu, İstanbul, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Bayburt, Sivas, Giresun ve Artvin il birincileri katıldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Hayri Gür Spor Salonunun çok yetenekli gençlere ev sahipliği yaptığının altını çizen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “İl Birinciliği müsabakalarını şampiyon olarak tamamlayarak yeteneklerini kanıtlayan gençleri ağırladık. Beklentilerin de üzerinde performanslar, çekişmeli müsabakalar, renkli görüntülerle karşılaştık. Emeği olan herkesi kutluyorum” diye konuştu.

KIZLARDA BÜYÜK ÇEKİŞME

Zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan Okul Sporları Gençler A Kız Basketbol Grup Müsabakaları sonunda öğrencilerin performansları büyük beğeni kazandı. Zorlu maçların ardından kızlarda Trabzon Yavuz Selim Anadolu Lisesi, Ordu Ünye Anadolu Lisesi ve Tokat Şehit Aydoğan Aydın Spor Lisesi takımları gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

ERKEKLER FİNAL HAVASINDA

Erkeklerin mücadelesi ise adeta nefes kesti. Karşılaşmalar sonunda A Grubunda Özel Samsun Bahçeşehir Koleji Atakum Anadolu Lisesi, B grubunda İstanbul Özel Ayazağa Işık Anadolu Lisesi ve C Grubunda ise Giresun Özel Yavuz Anadolu Lisesi Basketbol takımları birinci olarak önümüzdeki ay düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele etmeye hak kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber