Trabzonlu Epecilerden Bölgesel Açık Turnuva’da madalya yağmuru!

Organizasyon; Adıyaman, İzmir, Karaman, Kocaeli ve Sivas illerinde aynı tarihlerde yaklaşık 500 epeciye ev sahipliği yaptı. Trabzon dâhil olmak üzere 22 farklı ilden sporcunun ve çeşitli ülkelerden yabancı eskrimcilerin de piste çıktığı turnuva, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Sivas Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda 47 eskrimci madalya için ter döktü. Trabzonlu eskrimciler; 2 altın, 3 gümüş, 6 bronz madalya kazanarak, Sivas’ta en çok madalya kazanan il oldu.

§ Ömer Mete Cebeci(U10 Erkekler) ve Zeynep Ela Cebeci(U12 Kızlar) altın madalya,

§ Azra Kocaman(U14 Kızlar), Yağmur Sağlam(U12 Kızlar) ve Alperen Sağlam(U14 Erkekler) gümüş madalya,

§ Elif Nisan Sağlam(U14 Kızlar), Adil Gür(U12 Erkekler), Ömer Mete Cebeci(U12 Erkekler), Kamil Karslı(U14 Erkekler), İmran Gümrükçüoğlu(U12 Kızlar), Berra Kır(U14 Kızlar) bronz madalyanın sahibi oldu.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner yaptığı açıklamada: “Bütün sporcularımızı ve antrenörleri bu gurur verici başarılarından ötürü yürekten kutluyorum. Madalyalar azimli ve programlı çalışmaların birer meyvesi olmakla beraber temelde var olan spor ile içi içe yaşamaktır. Spor Şehri Trabzon sloganıyla hedefimiz ve çabamız gençlerimizi her yerde her alanda sporla buluşturmak. İşte Yomra ilçemizde bulunan spor salonumuzda eskrim sporuyla tanışan gençlerimiz, göğsümüzü kabartarak ilimiz adına büyük başarılara imza attı. Sporla büyüyen bir neslin, bir toplumun hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir geleceği imar edeceğine inanıyorum. Bu noktada her yaştan gencimizi diledikleri spor dalı ile ilgili eğitim alabilmeleri adına en yakın spor tesisimize davet ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber