TRABZONSPOR CAMİASI BAYRAMLAŞTI

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Adnan Günnar, Muhammet Balta, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın, kurul başkanlarımız, eski Başkanımız Atay Aktuğ, eski yöneticilerimiz, eski futbolcularımız, ilçe belediye başkanları ve taraftarlarımız katıldı.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Camia olarak birliğimizin ve beraberliğimizin en anlamlı günlerinden birinde hep beraber, sloganımızda olduğu gibi yanyana sizlerle birlikteyiz. Sizlerden aldığımız destekle kaydettiğimiz ilerleme hepinizin malumu. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Bu zorlu süreci sizlerin desteği ve sizlerin verdiği güçle omuz omuza ve yanyana çok daha kolay aşabileceğimizi düşünüyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise yaptığı konuşmada “Her zaman olduğu gibi burada da hem bizleri hem de Trabzonsporumuzu yalnız bırakmadınız. Trabzonsporumuz ülkemizin medarı iftiharı. Sadece Trabzonluların değil ülkemizin ve dünyanın her yerinde taraftarı olan büyük bir kulüp. İnşallah bu kulüp, bu taraftara en yakın zamanda bir şampiyonluk ikram edecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle takımda görev alan teknik ekibe ve idari kadroya başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ailesiyle bayramlaşmak için Trabzon’a geldiğini vurgulayarak, “Öğrendim ki Trabzonsporumuzun bayramlaşması da bugünmüş. Taraftarlarımızla, hemşerilerimizle de bayramlaşmadan geçmek olmazdı. Bu güzel ve samimi bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür ediyorum.

Trabzonspor, Trabzonumuz için çok önemli ve bu manada bu yıl Trabzonsporumuzun ortaya koyduğu performanstan dolayı, sadece Trabzonlular için değil nereye gidersek gidelim her yerdeki taraftarların Trabzonsporumuzun hocasına ve oyuncularına karşı müthiş bir teveccühü var.

Bu da ortaya koyuyor ki, bu yıl Trabzonspor yönetimiyle, hocasıyla ve futbolcularıyla çok müstesna ve kişiliğiyle, karakteriyle, has Trabzonspor ruhunu sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’de layıkıyla temsil etmiştir. Oynadığı futbolla, altyapıya verdiği önemle, yetiştirdiği genç oyuncularla Türk futboluna örnek olmuştur.

Bu yıl önemli bir yıl. Geçtiğimiz yıl ortaya koyduğu performansı, bir üst seviyeye taşıyarak inşallah taraftarı olmaktan gurur duyduğumuz kulübümüzü en tepede görmek temennimiz ve duamız. Bu noktada sayın başkan ve yönetim kuruluna, hocamıza, tüm topçularımıza ve taraftarımıza çok büyük önem düşüyor. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Trabzonsporumuz inşallah bu yıl Türkiye ve Dünya çapında bir marka olma yolunda çok başarılı bir sezon geçirir. İnşallah şampiyonluk yolunda önemli bir başarı ortaya koyar. Bizim temennimiz ve duamız bu yönde. Allah hayırla mübarek eylesin, hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma töreninde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a Trabzonlu sanatçı Cem Aşçıoğlu’nun yaptığı karakalem portesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a da isminin yazılı olduğu formamız hediye edildi. Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’e de Başkanımız Ahmet Ağaoğlu tarafından formamız verildi.

Bakanlar Albayrak ve Turan ile birlikte Başkanımız Ağaoğlu, törenin ardından U12 takımımızın futbolcularıyla fotoğraf çektirdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber