banner240
banner237
banner238

Trabzonspor'da gençlerden 13 puan

Trabzonspor'un  yetiştirdiği futbolcular attıkları gollerle takıma önemli katkılar yapmayı sürdürüyor.

8 haftalık bölümde altyapıdan yetişen oyuncular önemli katkılar yaptı. Yusuf, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Hüseyin, Hasan, Murat Cem, Berkay ve kaleciler Uğurcan, Arda gibi oyuncular ligde forma şansı buldu. Bursaspor maçında 3 puanı getiren golü atan Ömür, 3 golle bu oyuncular içinde en skorer isim. Parmak 2, Yusuf ve Murat da rakip fileleri birer kez havalandırdı. Gençler 28 haftada toplam 7 gol kaydederken, takıma 13 puanlık katkı sağladı.

İKİNCİ YARI TEK YENİLGİ AÇILDILAR
Altyapı oyuncuları, özellikle ikinci yarıda takımlarına gol katkısı verdi. İlk devrede 2 gol kaydeden 'Öz evlatlar' ikinci yarıda daha skorer (5) bir performans ortaya koydu. Altyapı oyuncuları, ilk 16 hafta fileleri sarsma başarısı gösteremezken; ilk goller 17. haftada Çaykur Rizespor maçında Abdülkadir Ömür'den (2) geldi.

TEK YENİLGİ
Trabzonspor, altyapı oyuncularının gol attığı maçlarda tek yenilgi aldı. Bordo-mavililer, bu futbolcuların gol attığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puanı hanesine yazdırarak Avrupa yolunda önemli avantaj sağladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber