banner240
banner237
banner238

YAVUZ SELİM AMATÖRLERİNDİR

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuz Selim Stadı’nın yıkılmaması için spor camiası bir araya geldi. TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu ve kentteki amatör futbol kulüplerinin yöneticileri statta toplanarak ‘Yavuz Selim Bir Okuldur. Okulumuza dokunmayın’ dediler.

Trabzon’da amatör sporcularının vaz geçilmez yeri olan Yavuz Selim Stadı, yapılacak olan Millet Parkı projesi kapsamında yıkılıyor. Kentteki amatör spor kulüplerinin yöneticileri statta toplanarak yeni stat istediklerini belirttiler. Karadenizspor Antrenörü Yalçın Köroğlu, Yavuzselim Stadının modernize edilerek daha etkin bir hale getirilmesi gerektiğini belirterek, “Ülkemize sporcu, siyasetçi, işadamı, bürokrat, doktor, öğretmen binlerce değer yetiştiren Trabzon’da ki futbolun mabedi Yavuzselim Stadımızın yıkılmasını istemiyoruz. Sporseverlerin ve ailelerin yürüyerek rahatlıkla gelebildiği bu statta yapılacak olan millet parkı projemizde sahamızın modernize edilerek her takımın soyunma kabini ve duş alabileceği alan olmasını temenni ediyoruz” dedi.

TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, “Burada herkesin anısı var. Buranın yıkılıp modern çağımıza uygun modern bir stat yapılmasını istiyoruz. Yeşil alan içinde Trabzon’a yakışır şehir stadı istiyoruz. Bu stat Avni Aker stadı projesi ile 5  sene önce gitti. Bundan sonraki düşüncemiz yeni stadın yapılmasıdır. Bu küçük kardeşlerimiz daha modern sahada sporlarını yapsınlar. İsmail İnan, Trabzon’da fabrikaların olmadığını belirterek, “Trabzon’da spor mabetleri var. Spor buralardan başlıyor.  Buralardan yetişen hocalarımız sporcularımız Türkiye’nin her yerinde oldular. Herkes bir Yavuzselim hatırasını da anlattılar. Mabedimizin yeniden yapılmasını istiyoruz. Şu ana kadar da yapılması gerekiyordu. Bu spor takımlarının Akyazı yada bir başka yere gidecek ekonomik durumları yok. Stadımızın bir an önce yapılmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Bahattin BAŞTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber