banner240
banner237
banner238

Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz

Teknik Direktörümüz Osman Özköylü, İnegölspor maçı sonrası medya merkezimize açıklamalarda bulundu. İnegölspor maçının zor olacağını bildiklerini söyleyen Osman Özköylü şu ifadeleri kullandı: “İnegölspor’un ligdeki kendi durumlarını daha iyiye getirmek ve çıkışa geçme açısından bizim maçı fırsat olarak gördüklerini biliyorduk. Deplasmanlar her zaman zor. Özellikle oynamaya çalışan bir takım için karşısında dirençli, oyunu bozan, kuvvetli bir takım bulduğunuz zaman işler daha da zor olabiliyor”

“O yüzden İnegölspor maçında sahadaki oyun kalitesi belki yüksek değildi ama, her iki takım açısından da mücadele gücünün yüksek olduğu bir maç oldu. Neticesinde bulduğumuz bir pozisyonda golü atarak maçı kazanmasını bildik. Tecrübeli ve hedefe oynayan takımların böyle zor deplasmanlarda böyle sonuçları alması çok önemlidir. Çünkü deplasmanlar her zaman zor olacak. Kazanmayı bilmek çok önemlidir. Her zaman iyi oynayamayabilirsiniz ama iyi mücadele edip kazanmak önemli bir iştir. Biz de bunu yaptık. Oyuncu arkadaşlarım gerçekten büyük bir mücadele ortaya koydular. Önemli bir galibiyet ve önemli bir 3 puan aldık”


“Önümüzde arka arkaya hem Niğde Anadolu hem de Ergene Velimeşe maçlarımız var” diyen Özköylü, “Biz yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz. Tüm maçların zor olacağını biliyoruz. Ligin sonuna doğru geldikçe rakipler de çok ciddi mücadele ortaya koyacaklar. Her rakibin kendine göre hedefi var. Biz her maçta güçlü olup ayakta kalmak zorundayız. Hem futbol oynayıp hem de iyi sonuç almak istiyoruz. Yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber